Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha igazat mondok bunkó vagyok...

Ha igazat mondok bunkó vagyok ha hazudok akkor hazudos?

Figyelt kérdés
pl: megkérdezi 1 csunya lány tőlem hogy szép-e és én azt mondom h nem akkor megsértődik és sír.. vagyis bunkó vagyok, ha azt mondom h igen akkor hazudok... én pedig nem szeretrnék hazudos lenni.. akkor most mit tegyek??
2009. jan. 5. 01:03
 1/5 anonim válasza:
100%
vannak dolgok amikben jobb hazudni.. nem hazudsz csak "FÜLLENTESZ" nem sérthetsz meg mindenkit.. és nem is lehetsz soha őszinte sem... ha megkérdezi egy csúnya csaj modn meg h mi a hibája ne azt h ragyás vagy te szar. hanem h a hajad ha máshogy hordanád joban álna stb legyél öszinte de finoman :D
2009. jan. 5. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Én is voltam ilyen helyzetben... mindig büszke voltam rá, sőt vagyok is, hogy nyílt vagyok és őszinte.

DE az őszinteség ma már nem kifizetődő. Sokszor kell "kegyes hazugságokat" bevetni, különben csak ellenségeid lesznek. Az pedig nem jó, mert ha összefognak akkor megszívtad. :)

Én mindenkinek azt mondom, hogy szép max. nevetek magamban :) egyébként mire lenne jó ha rosszul érezné magát? semmire. Akkor inkább már legyen egy jó napja :)

Néha muszáj elferdíteni az igazságot, illetve megjátszani pár dolgot. Különben semmire sem mész, mert az őszinteségből, becsületességből, nemességből nem lehet megélni. Én is csúnyán szembesültem vele :(

2009. jan. 5. 02:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor azt mondanám hogy biztosan megtalálja azt, akinek ő lesz a legszebb. A szépség a legrelatívabb fogalom. Nem kell feltétlenül a ló másik oldalára átesni, és hamis énképet táplálni bele "kegyes" hazugsággal.
2009. jan. 5. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Adhatsz mondjuk kitérő választ is, pl.: miért az én véleményem kérdezed? , Te mit gondolsz magadról? , Nekem a vörös/magas/pisze/ólábú lányok tetszenek inkább. Ha van egy kis esze, rá fog jönni, hogy nem tartod szépnek, viszont nem vádolhat azzal, hogy ki is mondtad, nincs min megsértődni :)

Amúgy pedig az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal még ebben az esetben sem. Valakinek úgyis meg kell mondania "Bettinek" , hogy csúnya, ha magától nem jön rá és másokat kérdezget. És valóban, a szépség relatív, tetszhet másnak az, aki neked nem, lehet, hogy pont Őt keresi ezzel a módszerrel. Ha pedig jó napot akarsz szerezni neki és azt mondod mégis, hogy szép, kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb hazugsága! :)

2009. jan. 7. 02:07
 5/5 anonim válasza:

egyet értek az előttem szólókkal szerintem

-kerüld ki a kérdést:miért az én véleményem kérdezed tehát iesmikkel

-füllents

-mond meg neki úgy hogy az ne legyen bántó

2009. jan. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!