Van bármilyen webhely ahová fel tudnám tölteni a versem hogy értékeljék?
Figyelt kérdés
2024. márc. 29. 10:10
3/12 anonim válasza:
Illetve nem értem, miért pontoztad le az egyes válaszolót. Helyes választ adott a kérdésedre. Ha arra is kíváncsi vagy, hogy melyik az a weboldal, akkor úgy tedd fel a kérdésedet.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le i swear😥
2024. márc. 29. 11:47
5/12 anonim válasza:
This site is sick and f*cked up.
7/12 A kérdező kommentje:
5. Nehezen találsz olyan oldalt (amin az emberek korlátokkal/korlátlanul megjelenhetnek) ami teljesen rendben van.🤹♀️
6. Félek a gyakori kérdéses emberek véleményétől😥
2024. márc. 29. 18:55
8/12 anonim válasza:
Miért is félsz? Ez is közönség.
9/12 anonim válasza:
#7 Pedig itt aztán tényleg nyersen megkapod az ember véleményét.
A család és a barátok elfogódottak.
Irodalmi csoportokban több helyen mást sem lehet látni csak hogy gratulálnak egymásnak az emberek, minden érdemi vélemény nélkül. Még akkor is ha a versnek sem formája, sem tartalma nincs.
Poet.hu-ra csak egy versemet tettem fel, de szinte az jött le, hogy megdicsérik, de aztán várják, hogy én is dicsérjem az ő versüket. Csak mert.
10/12 Dinnye2 válasza:
Szerintem is nyugodtan rakd ki ide. Egyébként ilyenből jó oldalt konkrétan nem tudnék mondani, pont amiért #9 is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!