Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Temurrol valaki rendelt már...

Temurrol valaki rendelt már boxer Alsót?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a véleményetek róla ?milyen minőségű, mennyire tartós?

2024. márc. 26. 18:36
 1/3 anonim válasza:
70%
inkabb ne, H&M Ben is olcsók és jobb minőségűek, sőtt ott legalább igazi pamutbol van.
2024. márc. 26. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Temu főleg egy piactér, bár vannak saját termékeik is, így ezt nem lehet megválaszolni
2024. márc. 27. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen érdekes volt, ugyan is farmer mintás boxer rendeltem, meg érkezett addigra valódi farmer lett belőle,😅 viszont nincs zsebei, hátsó zseb dísznek van, be van varva, elől kialakitása, zsebeknek szintén, be van varva belül nincs zseb, ezen felül ugyan úgy gomb és slicc cipzár van, meg nevezés a csomagban le írás alapján farmer boxer alsó, először furcsaltam, fel próbáltam igazából nagyon kényelmes ahoz képes farmer, úgy látszik hogy már normál farmerböl is van boxer alsó, kicsit puhább, nem volt zavaró a viselete ebben az esetben nyilván alatta nem volt más, morál farmer nadrágot is általában boxer nélkül hordom, rá nézésre, olyan 80as években férfiaknak mini farmer 😅 méretig mind egy normál boxer, akkora a szára
jan. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!