Miért nem szabad mobil előfizetésnél flottásnak lenni?
Figyelt kérdés
A MÁV-nál dolgozom, és elég kedvezőek a díjak, de sok helyen olvastam nem szabad flottásnak lenni.márc. 22. 08:16
1/12 anonim válasza:
Én ezt nem értem, a céges flottás díjcsomagok mindig kedvezőbbek a piaci áraktól, megéri ha van rá mód.
2/12 anonim válasza:
Hol van az a sok hely? Mutass mar egyet, ahol meg is magyarazzak hogy miert nem jo?
3/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. 5giga net, korlátlan ingyen hívás az eu-ból, tehát pl hollandiából is ingyen beszélsz. Ha magentás vagy, akkor van 10giga neted a net duplázás miatt. Nagyon kedvező áron. Viszont ugye nem kötelező ez a csomag, kérhetsz korlátlan mobilnetet és kedvezőbb áron, mint ahogy az a telekom kínálatán szerepel.
Nem jut eszembe egy hátránya sem a flottának. Szolgálati mobilnak vannak korlátai, a flottás csomagnak nincs, ugyan azt a szolgáltatást kapod (ugyan az a térerő, hangminőség, netsebesség, meg minden is), mint a szolgáltató egy másik előfizetője, de kedvezőbb áron.
4/12 anonim válasza:
Én flottás vagyok, a legolcsóbb helyen, ezt nem kapnám meg ennyiért a szolgáltatótól. Korlátlan net, korlátlan beszéd, 100 sms bruttó 5900 ft. Még soha nem hallottam, hogy nem szabad flottásnak lenni. Eddig semmi hátrányát nem éreztem. Vasutasnak nem kell feltétlen hinni.
5/12 anonim válasza:
Flottás vagyok én is eddig semmi hátrányát nem láttam.
6/12 anonim válasza:
A számod felett elveszíted a kontrollt, mert behordozod a flottába, a flotta kezelője lesz az előfizető, te csak számlafizető leszel. Azaz olyan lesz mint egy céges előfizetés, csak a számlát magad után te állod.
7/12 A kérdező kommentje:
És 10 ezer forintért megéri korlátlan net+beszéd a telekomnál?
márc. 22. 11:44
8/12 anonim válasza:
Neked megeri? Kihasznalod? Szukseged van a korlatlan beszelgetesre es/vagy adatforgalomra?
9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem igen
márc. 22. 12:30
10/12 anonim válasza:
Miért ne szabadna? Én is flottás vagyok évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!