Mi lehet ez? Vagy éppen mitől?
Figyelt kérdés
Minden reggel és szinte délutánig hányingerem van, hajnalban 5 óra után szoktam fel ébredni hogy remeg a gyomrom de sosem hányok . 3 napja tart ez, az első nap arra gondoltam hogy másnaposság mivel szombaton és vasárnap is sok tömény alkoholt fogyasztottam. De ez már tuti hogy nem másnaposság, viszont mi lehet ez ?2024. márc. 13. 08:11
1/2 anonim válasza:
Nem tudom mi ez, de igyál kamillateát erősebbet, és vehetsz be donperidont, az nekem be szokott válni, én ennyit tudok mondani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot és az információt. Én attól félek hogy nagy a baj és az életembe fog kerülni:(
2024. márc. 13. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!