Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez a kapcsolat végét jelentené??

Ez a kapcsolat végét jelentené??

Figyelt kérdés
Párommal nem lakunk együtt. De észre vettem hogy a testvére le tiltott. Mondom neki hogy ő mit tud?? Es az az érzésem hogy nem is foglalkoztatja hogy valami miatt a testvére letiltott.
2024. márc. 12. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedből semmi sem derül ki kb. Hol tiltott le? Honnan veszed, hogy letiltott? Volt előzménye, oka? Milyen a kapcsolatod párod a testvérével? Párod testvérének esetleges viselkedése miben folyásolja be a kapcsolatodat a pároddal? Miért gondolsz rögtön a kapcsolat végére? Miért baj, ha a párodat nem érdekli egy ilyen piti dolog? Valami bűzlik itt, ha reális választ akarsz, akkor ne tőmondatokban írj.
2024. márc. 12. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig normalis volt a kapcsolatunk. Mindenhonnan letiltott. Nem veszekedtünk csak észre vettem. Mondom a páromnak hogy a tesojának mi a baja??? De az irasabol az jön le hogy nem erdekli.
2024. márc. 12. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan az irományod, mintha valami történt volna, s azt gondolod, hogy a tiltás/törlés mögött az áll, hogy párod el merte mondani testvérének a helyzetet.

Szóva mit tettél?

Ha annyira érdekel a dolog és ártatlan vagy, akkor kérdezd személyesen az illetőt, hogy mire fel a tiltás.

Másik kérdés: fontos-e az illető vagy sem, aki tiltott?

Vagy szimplán letojod.

Nem vagyunk gondolat olvasók.

Mi még annyira se ismerjük ezen személyeket, mint te magad, akinek élete részei.

2024. márc. 12. 23:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmit, mikor ott voltam se mondott semmit. Később vettem észte hogy letiltott mindenhol. Páromtól kérdeztem hogy mi történt. De őtt nem érdekli. Nem is ír azóta. Fàj én vagyok a párja, őmeg a tesója. 2 fontos ember az életébe. És nem érdekli hogy mért tiltott le. Ez fáj és gondolom ez jel hogy már nem szeret.
2024. márc. 12. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem. Értelmes ember messze elkerüli az akár két véletlen egymás mellé hullott macskaszőrbe is mindenféle ostoba következményt és mögöttes tartalmat belemagyarázó fajtádat.
2024. márc. 13. 00:42
 6/7 Noren1989 ***** válasza:

#5el egyet kell értsek.

Hipochonder nem vagy mellé?

2024. márc. 13. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Úristen,cigók vagytok???

Ki a francot érdekel a párom tesója???

2024. márc. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!