Milyen vicces sztorik, égő szituk, vicces háztartási balesetek történtek veletek? Viccesek, kínosak érdekelnének.
Egyszer még kieb voltam (kb. 8 éves) Apám dolgozodtt, anyám meg lement a postát felhozni de nekiállt dumálni valakivel. Én meg gondoltam: Mulyen jó lenne gy kis olvasztott csokit enni. Nem akartam gáz fölőtt olvasztani mert a gázt se tudtam bekapcsolni ezért a csokit ráraktam egy tányérra és beraktam a mikróba. Akkor kaptam az első telefonomat és nagyban telefonozok,közben kinézek az ablakon amikor füst szagot érzek. Hátranézek és azt látom hogy a mikróból jön ki a füst. Kinyitom a mikrót majd ki akarom venni a tányért ami füstölt de elfelejtettem hogy forró yzoval kesztyű nélkül próbáltam kivenni. Hát majdnem eldobtam. Utána már kesztűvel átraktam a csapba. Még mindig füstölt és nem tudom miért de gondoltam ha engedek rá hideg vizet elmúlik a füstölés há lószart. Még jobban füstölt. Közben kinyitotzam az ablakokat és bementem a wc-be mert ott még nem volt tele minden füsttel. a tányért valahogy elmostam de nem sikerült szóval nem is tudom mit mondtam szüleimnek róla hogy mitől ilyen de nem mondtam meg az igazat. A ház kb. 30 óra múlva aránylag kiszellőzött. Anyám feljön érez egy kis füstszagot de azt mondtam hogy kinyitottam az ablakot és kintről jött be a füstszag. Lésőbb kb. 12 évesen elmondtam neki a sztroit dw azt mondtam hogy bögrés sütit akartam csinálni és úgy lett ez. Hát eléggé meglepődtem és azóta is félek csokit olvasztani. Persze mindig csak gőz fölött (ezt megtanultam) Nem tudom higy lehettem ekkora szerencsétlem marha de örülök hogy nme lett belőle komoly baj. Mondjuk nem tudom higy kint anyám hogy nem érezte higy a lakásból megy ki a füst de mindegy. Ma már csak jót röhögök rajta de menségemre szóljön hogy valamennyire kicsi voltam.😂
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!