Darklord88 kérdése:
Ma hajnalban ahogy mentem az utcán megláttam egy biciklit ami egy fához volt támasztva a hátsó kerekén a belső ki volt lyukadva ,a külső leesve. Haza is hotam?!.Nem hiszem ,hogy hajnali 4-kór bárki is otthagyna egy biciklit az utcán,lezáratlanúl?!
Figyelt kérdés
ha el akarta volna vinni még ha szétmegy a hátsó akkor is hazatolom ha az enyém .Világítás sem volt rajta. Jól tettem vajon? Végülis talált dolog nem?Ha én nem viszem el más elviszi.2024. márc. 6. 05:38
1/11 anonim válasza:
A tied? Nem.
A tolvajok jelszava: vagy én, vagy más.
2/11 anonim válasza:
van hogy kiraknak csali bicajt lezáratlanul. többit sejtheted
3/11 A kérdező kommentje:
Csali bicajt?Szerintem csak valakinek szétment útközben és lusta volt hazáig emelni a hátsó részt.De ha te találsz az utcán egy 20 ezrest nem veszed fel?
2024. márc. 6. 06:12
4/11 anonim válasza:
Képes voltál ellopni a bicajomat míg én félre vonultam hugyozni???
6/11 anonim válasza:
Csináld meg a kerekeket és vidd vissza.
7/11 A kérdező kommentje:
Rendben rendelem is az új külsőket rá :D
2024. márc. 6. 10:49
8/11 A kérdező kommentje:
Aztán viszem vissza
2024. márc. 6. 10:49
9/11 anonim válasza:
Ha a tolvaj visszaviszi, amit ellopott, akkor még mindig tolvaj?
10/11 anonim válasza:
Ha vissza viszi akkor nem tolvaj hiszen csak kölcsön vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!