Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Üdvözlet!Valaki vizsgàzott...

Zutroneplus kérdése:

Üdvözlet!Valaki vizsgàzott màr 2023-24ben biztonsàgi őr kiegèszítő vizsgàn?Van-e különbsèg a koràbbiakhoz kèpest?

Figyelt kérdés

2024. márc. 4. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Van.
2024. márc. 4. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pfff :D

Tavaly is minden hülyét átrugdostak, igen köztük engem is. :D

El is mentem a kedvem az egésztől amikor láttam milyen emberek jelentkeztek.

2024. márc. 5. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Odamentem. Mondta, hogy huzzak kettő tételt. Huztam. Olvassa fel. Felolvastam. Hol dolgozik? Mondom irodaházban. Milyen változások voltak az elmúlt években? Mondtam, hogy néhányan jöttek, néhányan elmentek. Köszönöm szépen. Viszontlátásra.
2024. márc. 24. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha van is változás, akkor sem szokták túlbonyolítani.

Nem szeretnék megsérteni senkit, de aki nem képes levizsgázni a vagyonőrködésből, akkor az illető teljesen alkalmatlan bármilyen munka elvégzésére. Nagyon, nagyon ostobának kell hozzá lenni, hogy egy ilyen vizsgán megbuktassák a vizsgázót.

Ettől eltekintve, nem ajánlom senkinek a vagyonőrködést.

Magyarországon a vagyonőrködés egy hatalmas maffia hálózat része, nagyon kevesen csinálják fehéren. A cégeknek a 90%-ka vagy inkább több, még mindig feketén dolgoztatja a munkásait.

Nincsen rendesen bejelentve, nincsen szabadság, pótlékok sincsenek. Papíron szerepelnek, a valóságban a munkáltató ezeket megtartja magának.

Jómagam is csináltam közel 4 évig, de csak azért hogy tudjak mellette tanulni. Aki rávan szorulva az csinálja, de nem egy életbiztosítás ez a fajta munkakör. Fizikálisan és mentálisan is kimerítő.

2024. ápr. 14. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!