Üdvözlet!Valaki vizsgàzott màr 2023-24ben biztonsàgi őr kiegèszítő vizsgàn?Van-e különbsèg a koràbbiakhoz kèpest?
Pfff :D
Tavaly is minden hülyét átrugdostak, igen köztük engem is. :D
El is mentem a kedvem az egésztől amikor láttam milyen emberek jelentkeztek.
Ha van is változás, akkor sem szokták túlbonyolítani.
Nem szeretnék megsérteni senkit, de aki nem képes levizsgázni a vagyonőrködésből, akkor az illető teljesen alkalmatlan bármilyen munka elvégzésére. Nagyon, nagyon ostobának kell hozzá lenni, hogy egy ilyen vizsgán megbuktassák a vizsgázót.
Ettől eltekintve, nem ajánlom senkinek a vagyonőrködést.
Magyarországon a vagyonőrködés egy hatalmas maffia hálózat része, nagyon kevesen csinálják fehéren. A cégeknek a 90%-ka vagy inkább több, még mindig feketén dolgoztatja a munkásait.
Nincsen rendesen bejelentve, nincsen szabadság, pótlékok sincsenek. Papíron szerepelnek, a valóságban a munkáltató ezeket megtartja magának.
Jómagam is csináltam közel 4 évig, de csak azért hogy tudjak mellette tanulni. Aki rávan szorulva az csinálja, de nem egy életbiztosítás ez a fajta munkakör. Fizikálisan és mentálisan is kimerítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!