Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Középiskolai szóbelire ki...

Középiskolai szóbelire ki kell öltözni?

Figyelt kérdés
mibe kell menni? fiú vagyok

febr. 28. 16:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen akkor én írtam rosszul.
febr. 28. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Jól írtad, szerintem ugyanúgy rövidítik (szóbeli felvételi, szóbeli érettségi), csak itt a többség már felnőtt és túl van az érettségin, neki az hamarabb jut eszébe.
febr. 28. 17:49
 13/18 A kérdező kommentje:
de akkor is ingbe makkos cipőbe meg ilyen elegáns ruhákba kell menni? én egy sötét színű farmerbe egy ingbe vagy egy elegánsabb pulcsiba és egy sport cipőbe de azt majd most hétvégén veszünk.
febr. 28. 17:52
 14/18 A kérdező kommentje:
ilyen ruhába gondoltam menni. vagy mennyek elegánsabb ruhába?
febr. 28. 17:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindenki (a nagy többség) ki lesz öltözve elegánsan. Ha nem is esküvő/temetés módjára, de alkalmi cipő, ing/blúz és egy ezekhez illő nadrág erősen ajánlott. Kínos lesz utcai és laza ruházatban egy szintén alkalomhoz kiöltözött bizottság elé beülni, meglesz a véleményük arról hogy nem veszed komolyan a dolgot.
febr. 28. 17:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem fehér ing meg egy elegáns farmer. de a alkalmi cipőn makkos cipőre gondolsz?
febr. 28. 18:01
 17/18 TappancsMancs ***** válasza:

Ennyi elég lesz

[link]

febr. 28. 18:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyilván szépen kell felöltözni.
febr. 28. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!