Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek megemlítsem neki,...

Szerintetek megemlítsem neki, vagy sem?

Figyelt kérdés

Egy barátommal beszéltem telefonon, és közben olvastam neki egy mondatot a netről,(mert nagyon megtetszett, és taglaltam neki, hogy mennyire tetszenek nekem az ilyen írások, mondhattam volna azt is, hogy idézetek, de mivel nem volt idézőjelbe téve, így nem mondhattam, bár sejtettem, hogy ezt nem az találhatta ki, aki kitette) amit valaki egy képhez biggyesztett oda.Majd miután letettük a telefont utánanéztem, hogy (mivel sejtettem) nem-e egy idézet valahonnan. De, igen, mégpedig egy híres magyar íróé. Megvallva őszintén, én nem emlékeztem ettől az írótól erre az idézetre, és nem is vall rá ez az idézet. Persze, ettől még elég sz.rul érzem magam az illető előtt, ha ő pedig tudta. A válaszaiból nem ez derült ki, de lehet, hogy csak nem akarta éreztetni velem a dolgot.

A kérdésem, hogy ha legközelebb beszélek vele, megemlítsem-e neki, pl. hogy szólhattál volna nyugodtan, vagy valami ilyesmi? Vagy ezzel inkább rontok a helyzetem, és most már hagyjam a fenébe? Csak arra gondoltam, talán, ha megemlítem neki, kiderülne, hogy tényleg tudta-e ő is ezt, emlékezett-e erre az idézetre. Persze, ez még attól nem változtat az én helyzetemen, de legalább akkor tudom, hogy nem égtem be annyira előtte.

2024. febr. 24. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Engedd el, elvégre nem életre-halálra megy a játék.
2024. febr. 24. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Túlságosan is belehergelted magad egy semmiségbe. Nem tartozol magyarázkodással, az csak ronthat a helyzeten (ha egyáltalán van, és nem csak te kombinálod túl).
2024. febr. 24. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan ezen pörögsz ennyit? Semmi nem történt. Higgadj le.
2024. febr. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!