Foxpostnál mennyire normális/jellemző, hogy nem oda viszik a csomagot ahová kérem?
Rendeltem valamit webáruáházból Foxpost automatába és kaptam egy e-mail értesítést, hogy tele automata, vagy automata hiba miatt, azért, hogy "hamarabb megkapjam" átviszik egy 10 km-el távolabb lévő automatába.
Oké, részben egyetértek, de bakker! Nekem ez +15 km (oda vissza már 30). A másik automata egyáltalán nem esik nekem útba, így külön el kell érte mennem. E-mail kapcsolat természetesen nincs megadva, ahol kérhetném őket, hogy inkább várok, de oda hozzák már, ahová kértem! Telefonon meg csak hétfőtől péntekig vannak, ma meg szombat van. Nagyon idegesítő! :(
Ráadásul már másodszor járok így velük egy fél év alatt. Első alkalommal nem is értesítettek előre, hogy máshová viszik a csomagomat, csak az átvételi értesítő sms-ből derült ki, hogy máshová kell mennem érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!