Hogy lehetne valakivel eszméletlenül kitolni?
14 évesek vagyunk,és mostanában nagyon felhergelt egy egoista szemétláda. Háború van. Senki ne mondja,hogy gyerekes vagyok,mert igazatok van,de engem ez már nem érdekel. Mit tegyek,hogy még az is megbánja,hogy megismert,és hogy azt hitte,hogy engem is csak úgy eltiporhat,int akárki mást?
Mindegy milyen módszer, csak legyen hatásos.
Te jó ég mi történt? Ilyenkor még arról kéne szólnia mindennek hogy imádjátok egymást és örökre és soha senki mást.
Az a baj, hogy így nem lehet megmondani hogyan csesszél ki vele, ha azt se tudjuk mi a baj.
20/L
Már leírták és el olvastad:D
Nézz keresztül rata/rajtuk.Az mindennél sz@rabb érzés bárkinek is.
Az a legnagyobb kicseszés, ha levegőnek nézed, nem is szólsz hozzá. Hidd el, a lelki terror bárminél hatásosabb :) (és ez annak minősül kicsit).
Sz@rjátok le a fejét, ennyi. De azért jó lenne ha aludnál és holnap tiszta fejjel átgondolnád :)
Ha el is árulnád most a problémát, talán a kicseszésnél jobb megoldásokat is találhatnánk..
Na, az rohadtul nem igaz,hogy az a legnagyobb kicseszés ha átnézel rajta...ez egy hülye közhely amit sokan szeretnek szajkózni...akkor csak még nagyobbat röhög a markában,hogy fú most aztán "beijedtél" tőle...
Sajnos,nem tudok segíteni,én is rohadt ideges vagyok mostanában valakire...szóval nemtudom,de hajrá,mert igenis vannak olyan dolgok amiért jár a bosszú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!