A kérdező biztos munka kiknek jó!?
Biztos, hogy nagy fokú türelem és az ostoba/értetlen/nyűgös emberek magabiztos kezelése elvárás, mert közel sem arról szól egy ilyen kérdőívezés, hogy te felteszel pár kérdést, arra válaszolnak, majd megy mindenki a dolgára.
Volt szerencsém - nem dolgozni -, de végighallgatni már ilyen KSH-s ügyet, ahol a 15 perces kérdősor másfél óránál is tovább húzódott, mert az ügyfél vagy nem értette a kérdést és többféleképpen is el kellett magyarázni neki, vagy nem tudta a választ és valahogy rá kellett vezetni, vagy mindenféle small talk elvitte az időt a kérdésekre felmerülő reakcióként. És ugye ebben még nincsenek benne azok, akik nem együttműködők, háborognak hogy miket és miért kérdeznek, esetleg még veszekednek is - nyilván a kérdezőbiztoson verik le az összes mérgüket és bajukat is, aki kénytelen ezt mind elviselni, és kordában tartani a dolgot, hogy végezze valahogy a munkáját.
Közben meg a munkáltató/megbízó méri az időt, és ott van a napi kvóta amit teljesíteni kell, rohangálni mindenhova szar pénzekért, és utána téged csesznek le, hogy lassú voltál. Bőven kell az ilyen munkához ideg és gyomor is.
Áh akkor nem nekem való akivel amúgy sincsen sincs minden rendben emberileg emberként.
Én csak ennél a hivatalnál érdeklődtem emailben alkalmi munka iránt és csak ezt ajánlották fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!