Előfizettem egy online edzés oldalon, ahol havi előfizetési lehetőség van. Minden hónapban automatikusan levonja az összeget. Viszont ettől a naptól nem akartam többet előfizetni, csak elfelejtettem és nem mondtam le időben. Van megoldás?
Nem vagyok egy SZAKÉRTŐ, de azt gondolom, hogy ez valahogy úgy működik, mint egy folyamatos átutalási megbízás, mint ahogyan mondjuk a közös költséget, vagy valami hasonló fix összegű, havi utalást rendezel a bankszámládon.
Ezt elvileg módosítani, vagy megszüntetni is lehet.
Talán első menetben a bankodnál kellene az ügyfélszolgálattal beszélni. Valamint meg kellene nézned, hogy mit is írtál alá virtuálisan ezzel a céggel.
Felteszem küld e-mailt is és ezeknél általában a legalján szokott lenni egy opció, hogy ha arra a linkre kattintasz, akkor le tudod mondani és nem lesz hercehurca a továbbiakban.
VAGY az ügyfélszolga ennél a cégnél segít esetleg, - úgy gondolom örülhetsz, ha megszabadulsz és visszatérítést ne nagyon várj, de érdemes esetleg forszírozni a dolgot, hátha történik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!