Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mi van? Jól döntök?

Most mi van? Jól döntök?

Figyelt kérdés
Segítsetek lécci! nem tom h most mi van!
2010. okt. 24. 18:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Van egy srác az osztályban, de nem tudom eldönteni, hogy én vagy egy másik lány tetszik neki...kezdem az elejétől!
2010. okt. 24. 18:59
 2/11 A kérdező kommentje:

valamikor még szerelmet vallott nekem, de én nagyon durván visszautasítottam, akkor még egy hülye gyereknek ismertem...De most meg tetszik és néha úgy érzem, hogy neki is tetszek, de egy másik csaj felé meg sokkal jobban tolakszik..például amikor valami hülyeséget mond az a másik csaj akkor megsimogatja a kezét, vagy az arcát és mondja, hogy "semmi baj" és közben röhög...(de ezt nem úgy mondja, mint egy síró gyereknek...hanem inkább viccesen) valamikor nekem is megsimogatja ha hülyeséget mondokaz arcom, vagy a kezem, de kevesebbszer...bár nekem nagyon jól esik.

Akkor vallotta be, amikor egy paddal előtte ültem és ültetésnél, és mondta, hogy milyen kár hogy elülök, én megkérdeztem miért és bevallotta, hogy tetszek neki...bár ez még tavaly év elején volt.

arra gondoltam, hogy amikor nem sokára ültetés lesz, csak megjegyzem, hogy most én sajnálom, hogy el kell ülnöm a közeléből (most mögöttem ül)...hátha veszi a lapot..

ezen kívül én semmivel sem akarok kezdeményezni...

szerintetek jó ötlet???

(szerintem a másik csajnak nem tetszik…de ki tudja…)

2010. okt. 24. 19:00
 3/11 A kérdező kommentje:
bocsi de beleírtam, hogy régen egy hülye, meleg(a kevésbé szép formájában)gyereknek ismertem meg és nem engedte meg a rendszer, hogy így elküldjem :)
2010. okt. 24. 19:02
 4/11 A kérdező kommentje:
jah és bocsi h ide írtam, és nem a szerelmes részhez, elolvastam a ,,szabályzatot,, és azt hittem azért nem fogadja el, mert rossz helyre akartam tenni :-$
2010. okt. 24. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

igen, jó lesz az hogy ezt az elüléses dolgot mondod :D

majd tájékoztass :DxD

2010. okt. 24. 19:08
 6/11 A kérdező kommentje:

köszike és bocs de véletlenül csak a félig hasznosra mentem rá, pedig ez hasznos..

majd novemberben lesz ültetés :) és oksa

2010. okt. 24. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
óóóó ez aranyooooss :D
2010. okt. 24. 20:42
 8/11 A kérdező kommentje:

köcce ♥

most még egy hét...meg pár nap...

am facebook-n kihozta h összeillünk (egy alkalmazásban) de nem publikusoztam :)

2010. okt. 30. 10:55
 9/11 A kérdező kommentje:

VAN EGY KIS BAKI!

KEZDEK KIÁBRÁNDULNI BELŐLE

AKK IS MEGPRÓBIZZAM?

LÉCCI VÁLASZOLJON VKI!

(jah ma ráadásul egy másik pasi is tetszik :( :) )

2010. nov. 2. 11:30
 10/11 A kérdező kommentje:
bocs nem ma, hanem am :)
2010. nov. 2. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!