Most mi van? Jól döntök?
valamikor még szerelmet vallott nekem, de én nagyon durván visszautasítottam, akkor még egy hülye gyereknek ismertem...De most meg tetszik és néha úgy érzem, hogy neki is tetszek, de egy másik csaj felé meg sokkal jobban tolakszik..például amikor valami hülyeséget mond az a másik csaj akkor megsimogatja a kezét, vagy az arcát és mondja, hogy "semmi baj" és közben röhög...(de ezt nem úgy mondja, mint egy síró gyereknek...hanem inkább viccesen) valamikor nekem is megsimogatja ha hülyeséget mondokaz arcom, vagy a kezem, de kevesebbszer...bár nekem nagyon jól esik.
Akkor vallotta be, amikor egy paddal előtte ültem és ültetésnél, és mondta, hogy milyen kár hogy elülök, én megkérdeztem miért és bevallotta, hogy tetszek neki...bár ez még tavaly év elején volt.
arra gondoltam, hogy amikor nem sokára ültetés lesz, csak megjegyzem, hogy most én sajnálom, hogy el kell ülnöm a közeléből (most mögöttem ül)...hátha veszi a lapot..
ezen kívül én semmivel sem akarok kezdeményezni...
szerintetek jó ötlet???
(szerintem a másik csajnak nem tetszik…de ki tudja…)
igen, jó lesz az hogy ezt az elüléses dolgot mondod :D
majd tájékoztass :DxD
köszike és bocs de véletlenül csak a félig hasznosra mentem rá, pedig ez hasznos..
majd novemberben lesz ültetés :) és oksa
köcce ♥
most még egy hét...meg pár nap...
am facebook-n kihozta h összeillünk (egy alkalmazásban) de nem publikusoztam :)
VAN EGY KIS BAKI!
KEZDEK KIÁBRÁNDULNI BELŐLE
AKK IS MEGPRÓBIZZAM?
LÉCCI VÁLASZOLJON VKI!
(jah ma ráadásul egy másik pasi is tetszik :( :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!