Nemsoká megkapom a diplomámat és ezzel Dr. leszek, ezért névváltozás lesz. Hogy működik ez az okmányirodában?
Ha a diploma a kezembe van, azzal mehetek is az okmányirodába vagy kell valami plusz papír ehhez?
Foglaltam helyet egy kormányablakba, csak egyféle ügykört tudtam beállítani, így személyi igazolvány cserét jelöltem be. De ott van még a jogosítvány és lakcímkártya is. Azokhoz külön-külön kellene időpontot foglalni, vagy az ügyintéző tudja majd így kezelni?
Bármelyik okmányirodában intézhetem? Abban a városban, ahol lakom, hetekig nincs időpont. Egy közeli városban lenne hamarabb időpont.
Illetve ha nem sikerül most elintézni, akkor mennyire sürgős elintézni az okmánycseréket? Lehet belőle gond, ha nem tudom elintézni hamar? Pl. pecséten Dr.-ként szerepelek, de személyi még anélkül van.
Milyen diploma az, amihez nem kell tudni helyesen írni?
Csak néhány: nemsokára, dr., hogyan, kezembe
Időpontfoglalás nélkül is mehetsz; lehet, hogy nem is kell sokat várni, ugyanis elég szűkös a foglalható időpont kínálat, bőven hagynak időt a foglalás nélkül érkezőknek. Mióta van, mindig időpontfoglalással megyek, de ha 10-15 perccel korábban érkezem, mindig előttem hívnak 2-3 foglalás nélkül érkezőt. Annál is inkább meggondolandó, mert időpontot a különböző okmányokhoz csak külön-külön tudsz foglalni. (Olyat lehet, hogy egyszerre több ügyfél, de olyat nem, hogy több ügykör.)
Mi bajod lenne abból, ha az okmányaidon nem szerepel a dr. előtag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!