Szerintetek 200k körül lehet venni már világháborús japán kardot ami eredeti?
Figyelt kérdés
febr. 16. 16:14
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,hogy jön a politika a kérdésemhez...
febr. 16. 17:14
3/11 anonim válasza:
Picit ránéztem, és ilyen árban vannak bőven eredetinek hívott, második világháborús japán kardok. De vannak milliókért is, hasonlóak. Én nem tudom hogyan kell egy kard eredetiségét megállapítani, te tudod?
4/11 A kérdező kommentje:
A markolat levételével megkell nézni milyen beütők vannak a penge nyelén. Melyik oldalon láttál eredeti pengéket?
febr. 16. 17:20
5/11 A kérdező kommentje:
Még annyi ,hogy az olcsóbb háborús Japán kardok (shin gunto) tömeg gyártásban készültek ezért nem olyan drágák de eggyet se találok az interneten.
febr. 16. 17:21
6/11 anonim válasza:
Áh, akkor ezért volt olyan kép is, ahol le van véve a markolat.
Én a legtöbbet az amerikai ebay-en találtam, pl:
7/11 anonim válasza:
Mondjuk pont egy olyat linkeltem be amire licitálni kell (persze azt is lehet), de ott fölötte vannak hasonló termékek és van olyan is bőven, amit azonnal meg lehet venni.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, találtam is eggyet ebay-en.
febr. 16. 17:45
9/11 anonim válasza:
"megkell nézni milyen beütők vannak a penge nyelén"
És szerinted azt nem hamisítják zsenikém?
10/11 anonim válasza:
Miért pont ilyen szeretnél ?
A második világháborús japán kardok (bunto) gyakran silány minőségűek voltak mert nagy tömegben gyártották őket. Inkább státusz szimbólum volt a japán tiszteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!