Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom, ha észrevettétek,...

Nem tudom, ha észrevettétek, de miért blokkolnak le az emberek (nem mindenki, csak egy páran) amikor azt kérdezik tőle hogy "mondjad milyen kell, és majd adok/mondok neked"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 17:36
 1/7 A kérdező kommentje:
A "leblokkol" alatt azt értem,hogy nem igazán tud megszólalni vagy példát mondani,hallgat zavartan.
2010. okt. 24. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivvaaan? :O Bocs, de nem értelek.
2010. okt. 24. 17:50
 3/7 A kérdező kommentje:
az van,hogy láttam már 1-2 ismerősömet aki így reagált és nem tudom,hogy mi volt velük akkor igazán...és hiába megkérdezem mert már elfelejtették azóta
2010. okt. 24. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
gondolom mert szokatlan a kérdés
2010. okt. 24. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit adsz vagy mondasz? Bocs de nem teljesen értem, hogy miről van szó. Vagy csak úgy általánosságba érted, hogy ha kérdezik valakitől, hogy valamiből milyet kér, akkor nem tudnak dönteni? Mert ha igen, akkor lehet, hogy az illető határozatlan kissé.
2010. okt. 24. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
nem csodálom hogy leblokolnak én is tőled mi ez a kérdés mert én sem értem.
2010. okt. 24. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is leblokkolok, ha értelmetlen a kérdés.

Am sztem is azért lehet, mert határozatlanok az emberek

2010. okt. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!