Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a cipzár...

Mi a véleményed a cipzár cimporáról?

Figyelt kérdés
Nekem van,még tavaly kaptam.Szerintem jó pofa,aranyos izé.Nekem egyszerűen tökéletes van,amin egy róka van.Nektek van?Vagy ha nincs akkor is írj lécci vélemyént.Am szerintem most már drága(akkor se volt baromi olcsó) mert 790-990-ig terjed az ára.Én még asszem 490-590ért vettem.
2010. okt. 24. 16:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint te is hülye vagy, mert ide írsz. :) Amúgy én normális választ írtam. Nem tudom mi bajod vele.
2010. okt. 26. 00:58
 22/27 anonim ***** válasza:
ennyi "hülyét" 3 mondatban xD grat.. xD
2010. okt. 26. 16:05
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

Hűha, valaki naggggyon ideges :D Ez az, kérdező, mondd meg nekünk, analfabéta barmoknak az igazat, nem számít, hogy azért kattintottunk a te kis hülyehülyehüüüüülllllyyyyyyeeee(irónia) kérdésedre, mert segíteni szerettünk volna.

Szóval adj nekünk!

cim-cim-cimpora cim-cim-cimpora...

2010. okt. 26. 20:34
 24/27 tucski ***** válasza:
cimpora :P am mi az a cimbora ? mire való..most úgy tényleg..nem cinkelésből..:)
2010. okt. 26. 21:52
 25/27 anonim ***** válasza:

A cimbora eredetileg jó barátot, társat jelent.

Ha ez jól érzi magát egy fröccsöntött gumidarabbal, akkor jó neki :D

2010. okt. 26. 21:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem ő érzi jól magát, hanem a cipzár, mert az ő cimpo.. őő akarom mondani cimborája. :P :D
2010. okt. 26. 23:06
 27/27 tucski ***** válasza:
:D biztos jó lehet..bár nem tudom mire jó :D cimpora xd
2011. febr. 13. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!