Ha elolvasok akár száz hogyan legyél milliomos könyvet én is gazdag leszek?
Néha böngészek a youtubon és van sok emberke aki könyveket ajánl amiben gazdagok írják le hogyan lettek gazdagok,pénzügyi tanácsokat adnak meg ilyenek.Mindenki aki meséli,hogy elolvasott xy idő alatt akár 40 ilyen könyvet rögtön okosabb lett és akkor ajánlják a könyveket mit olvass el,hogy pénzügyileg tudatosabb és sikeresebb legyél.Na most ha mindenki elolvas több száz ilyen könyvet akkor mindenki mint a karikacsapás profi pénzügyi szakemberként fog meggazdagodni?
pl youtubéról egy találó cím "Elolvastam 42 pénzügyi könyvet - Ilyen könnyen lehetsz gazdag!"
Ezek csak a jó tapasztalatokról szólnak! De az érmének is 2 oldala van. Természetesen a nagyobb tudás és tapasztalat megkönnyítheti a dolgod, és megadja a megfelelő rálátást, de ahhoz hogy gazdag legyél, hatalmas tőkét kell befektetned és megkockáztatnod, hogy ha nyersz, elegendő tőkét nyerj.
Én amondó vagyok, hogy mindenki a saját nyereséges és veszteséges tapasztalataira adjon, és ne máséra, és a saját tapasztalataiból itélje meg azt a gondolatot, hogy meglehet vagy sem gazdagodni valamiből.
Példa: Ha tapasztalat alapján tudod, hogy egy már elegendő összeggel nem tudsz pénzt nyerni, akkor ne kockáztasd meg a nagyot.
Mindegy kitől tanulsz, de a gazdagság nem csak anyagi siker. A valódi gazdaság sikeresnek lenni az élet minden területén. Én is sok videót megnéztem, de nekem ez jött be a legjobban. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!