Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » CV-HU(pont)COM önéletrajz...

CV-HU(pont)COM önéletrajz kitöltő oldallal kapcsolatosan tapasztalat valakinek?

Figyelt kérdés

Nagy lendülettel kitöltöttem az oldalon

[link]

az önéletrajzomat, a végén pedig letöltésnél kiírta hogy csak akkor tudom letölteni ha kifizetem azt a 300 Ft-ot. Nem tudom hogy nem hasított az agyamba hogy valami gyanús, úgy voltam, vele hogy hát "nem sok az".

Na most ügyesen ki is fizettem ez most történt 15 perce. Gondoltam gyorsan le is mondom. Ühüm, csak a fiókon belül ilyen opció nincs.

Na most kijelentkezve és visszatérve a főoldalra a lap alján van egy kapcsolati rész, ahol elvileg megtettem a lemondást, a Paypalon belül pedig tiltottam az ettől a cégtől származó további tranzakciókat, még a kártyámat is kitöröltem, nehogy gond legyen.

Na a kérdésem, hogy aki ezen keresztül töltött ki önéletrajzot és sipp-supp le is mondta érkezett utána esetlegesen a számlájára terhelés?

Köszönöm előre is.

2024. febr. 7. 15:18
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Köszönöm.
okt. 19. 21:40
 22/28 anonim válasza:
Én is így jártam egyszer ezzel az oldallal. Én addig hepciáskodtam velük, még vissza nem utalták.
nov. 11. 16:45
 23/28 kormoska76 válasza:

Èn ùgy menekülhettem meg a lemondási procedùrátòl,hogy nem sikerült a bankkártyás fizetés a 299 ft-ròl.

Ki is irta,hogy sikertelen fizetés,a bankszámláròl nem vonòdott le pénz és nyugtám sem kaptam.

Fiòkot amùgy nem csináltam.

Azért jeleztem a lemondást a Kapcsolatok menüpont alatt azt irta ki;"a fiők nem rendelkezik aktìv előfizetèssel.

nov. 17. 21:36
 24/28 mediamano válasza:
Vigyázzatok! Tőlem csak azért nem vonták le a több mint 8000 forintot mert nem volt annyi a kártyámon. A bankom automatikusan tiltotta a kártyámat mert illetéktelen tranzakciót véltek felfedezni. Le kellett tiltanom a kártyámat! Két hét mire új érkezik. Azt mondta a bank ügyintéző hogy ezek az oldalak így csalják ki a pénzt az áldozatoktól! Ez egy spanyol cég egyébként!
febr. 2. 12:08
 25/28 anonim ***** válasza:
Hogy lenne csalás, mikor ott van az ÁSZF-ben, hogy fizetési kötelezettséged keletkezik? Nem tudsz úgy elindítani egy szolgáltatást, hogy előtte nem fogadod el a felhasználási feltételeket. Ha nem olvastad el, az a te felelősséged.
febr. 2. 12:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem csalás egyébként. Kapsz önéletrajzot valóban, le tudod tölteni, jól is néz ki a szerkesztés. Csak figyelni kell arra hogy milyen kártyaadatokat adunk meg és utána le kell mondani. A szívatás abban rejlik - nekem azóta sem jött terhelés hogy lemondtam annak idején - hogy nem olvassuk el a részleteket és hogy miként működik az előfizetés és hogyan is kell azt lemondani. A titok nyitja hogy fel kell menni arra a felületere (amit korábban már leírtam nem írom le még egyszer) ahol a szolgáltatást TÉNYLEGESEN le kell mondani, ahol szerepel konkrétan az előfizetésre vonatkozó információ. Ez pedig a FASTSPRING oldala.
febr. 4. 18:48
 27/28 anonim válasza:

Sziasztok,

Sajnos nekem is sikerült belefutnom.

Hogyan tudnám lemondani, regisztráció nélkül.

A kapcsolat felvételi résznél írtam nekik, de azonnal válaszoltak, hogy nem értik mit szeretnék és megadták ezt az email címet support@cv-hu.com

Valakinek sikerült ezen keresztül lemondani? Ha nem akkor mégis hogyan?

febr. 18. 19:50
 28/28 Psycho0389 válasza:
Most csinaltam en is magamnak oneletrajzot, toroltem az elofizetest de feljebb olvastam hogy van egy masik oldal, de a bekuldott linket nemtudom megnyitni, allitasuk alapjan az oldal torolte az elofizetest, ez megoldodott vagy van okom az aggoladolmra? megoldasok? kartya tiltas? de ha tovabb terhelik olyankor mi tortenik? valaszokat elore is koszonom
tegnap 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!