CV-HU(pont)COM önéletrajz kitöltő oldallal kapcsolatosan tapasztalat valakinek?
Nagy lendülettel kitöltöttem az oldalon
az önéletrajzomat, a végén pedig letöltésnél kiírta hogy csak akkor tudom letölteni ha kifizetem azt a 300 Ft-ot. Nem tudom hogy nem hasított az agyamba hogy valami gyanús, úgy voltam, vele hogy hát "nem sok az".
Na most ügyesen ki is fizettem ez most történt 15 perce. Gondoltam gyorsan le is mondom. Ühüm, csak a fiókon belül ilyen opció nincs.
Na most kijelentkezve és visszatérve a főoldalra a lap alján van egy kapcsolati rész, ahol elvileg megtettem a lemondást, a Paypalon belül pedig tiltottam az ettől a cégtől származó további tranzakciókat, még a kártyámat is kitöröltem, nehogy gond legyen.
Na a kérdésem, hogy aki ezen keresztül töltött ki önéletrajzot és sipp-supp le is mondta érkezett utána esetlegesen a számlájára terhelés?
Köszönöm előre is.
Szépen bele estem a dologba. Nálam 2 email játszhat de mind a kettőre ezt írja ki:
"An email was sent with instructions for accessing your account"
Levont tőlem 8900 forintot. Gondolom esélyem sincs hogy vissza utalják ... Komolyan, nem hiszem el.
Tisztelt Uram/Hölgyem!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett ügyfélszolgálatunkkal.
Örömmel válaszolunk a kérdésére. Sajnos az Ön e-mail címe ismeretlen a rendszerünkben. Nem találtunk az e-mailhez kapcsolódó fiókot: .....@gmail.com
Ahhoz, hogy megtaláljuk a fiókját, szükségünk lenne a következőkre:
1. Más e-mail címek, amelyekről úgy gondolja, hogy a fiókhoz kapcsolódhatnak.
2. A nyugta száma (FastSpring által küldött): RESUMAKERXXXXXX-XXXX-XXXXXX
3. Tranzakció részletei: A hitel- vagy bankkártya utolsó 4 számjegye.
Vagy ha szeretné, bármikor lemondhatja előfizetését online az alábbi linken: [link] Ott látni fogja az előfizetés lemondásának lehetőségét.
Ha további kérdése van, kérjük, válaszoljon erre az e-mailre.
Segítsen valaki aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!