Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » CV-HU(pont)COM önéletrajz...

CV-HU(pont)COM önéletrajz kitöltő oldallal kapcsolatosan tapasztalat valakinek?

Figyelt kérdés

Nagy lendülettel kitöltöttem az oldalon

[link]

az önéletrajzomat, a végén pedig letöltésnél kiírta hogy csak akkor tudom letölteni ha kifizetem azt a 300 Ft-ot. Nem tudom hogy nem hasított az agyamba hogy valami gyanús, úgy voltam, vele hogy hát "nem sok az".

Na most ügyesen ki is fizettem ez most történt 15 perce. Gondoltam gyorsan le is mondom. Ühüm, csak a fiókon belül ilyen opció nincs.

Na most kijelentkezve és visszatérve a főoldalra a lap alján van egy kapcsolati rész, ahol elvileg megtettem a lemondást, a Paypalon belül pedig tiltottam az ettől a cégtől származó további tranzakciókat, még a kártyámat is kitöröltem, nehogy gond legyen.

Na a kérdésem, hogy aki ezen keresztül töltött ki önéletrajzot és sipp-supp le is mondta érkezett utána esetlegesen a számlájára terhelés?

Köszönöm előre is.

2024. febr. 7. 15:18
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Hello én is kitöltötem egy önéletrajzot mert azt irták ingyenes. De mikor ki irta a füzetést ott is hagytam az oldalt. Ezután nem lehet semmi gond ügye? Nem adtam semmijen bankártya adatot sem.
2024. júl. 15. 23:41
 12/28 anonim válasza:
Sziasztok en is ebbe a problemaba futottam bele, tolem is levont 8900 Ft-ot. Hogy tudom tiltani a bankszamla szamomat az oldalrol?
2024. júl. 17. 18:38
 13/28 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki aki a napokban írt ide és belefutott a levonásba. A kommentekben leírtam részletesen hogy mit kell keresni és hogy lehet visszavonni. Ha így sem boldogultok dobjatok üzit és segítek.
2024. júl. 18. 18:08
 14/28 anonim válasza:

Szépen bele estem a dologba. Nálam 2 email játszhat de mind a kettőre ezt írja ki:

"An email was sent with instructions for accessing your account"

Levont tőlem 8900 forintot. Gondolom esélyem sincs hogy vissza utalják ... Komolyan, nem hiszem el.

2024. aug. 25. 14:01
 15/28 anonim válasza:

Tisztelt Uram/Hölgyem!

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett ügyfélszolgálatunkkal.

Örömmel válaszolunk a kérdésére. Sajnos az Ön e-mail címe ismeretlen a rendszerünkben. Nem találtunk az e-mailhez kapcsolódó fiókot: .....@gmail.com

Ahhoz, hogy megtaláljuk a fiókját, szükségünk lenne a következőkre:

1. Más e-mail címek, amelyekről úgy gondolja, hogy a fiókhoz kapcsolódhatnak.

2. A nyugta száma (FastSpring által küldött): RESUMAKERXXXXXX-XXXX-XXXXXX

3. Tranzakció részletei: A hitel- vagy bankkártya utolsó 4 számjegye.

Vagy ha szeretné, bármikor lemondhatja előfizetését online az alábbi linken: [link] Ott látni fogja az előfizetés lemondásának lehetőségét.

Ha további kérdése van, kérjük, válaszoljon erre az e-mailre.

Segítsen valaki aki ért hozzá.

2024. aug. 25. 14:07
 16/28 anonim válasza:

sziasztok, sikerült mindenkinek lemondania az oldalt?és ezen az oldalon elég volt:

[link]

vagy kellett hozzá ez is:

[link]

én is belefutottam..

köszi a válaszokat előre is!

szept. 25. 12:28
 17/28 A kérdező kommentje:
A 6/16os válaszban leírtam a sorrendet kérlek olvasd el. Nekem ezekkel a lépésekkel sikerült véglegesen lemondani.
szept. 27. 07:05
 18/28 A kérdező kommentje:
Van a CV oldal, ahol előfizettetek eredetileg. Ha kétféle e-mailt adtatok meg valamilyen oknál fogva - mint ahogy tettem én is, mert mikor elindítottam a folyamatot beírtam egyet, s mivel másikat szerettem volna feltüntetni az önéletrajzon az adatoknál ott megadtam egy másikat. Szóval ha valaki szintén így tett, akkor először a CV-hu.com oldalon mondja le az előfizetést. Aztán itt ez a resumaker fastspring.com ahova pedig azzal az e-maileddel tudsz belépni - nálam így működött - amelyik e-mail a CV-n feltüntetésre kerül. Ott pedig le lehet mondani az előfizetést. Az előfizetés mindaddig aktívnak tűnik, de csak tűnik, míg el nem jön az előfizetés fordulónapja, amikor is újra megterhelnék a kártyát. De ha a 6. válaszban amit korábban írtam végigköveted a folyamatot garantáltan nem fognak vonni semmit, mert nekem sem vontak utána. Illetve 7. válaszom is olvassátok el figyelmesen.
szept. 27. 20:28
 19/28 anonim válasza:
Sziasztok. Légyszi segítsetek mert ugyanigy jártam mint ti. De nem is töltöttem ki végig az önéletrajzot hanem kiléptem közben belőle. Mégis jött egy email. Bankkártya adatokat nem adtam meg sehol. Az emailben bejelentkezési jelszót küldtek. De nem léptem be vele. Mi lesz most ilyenkor? Nagyon félek.
okt. 15. 15:47
 20/28 A kérdező kommentje:
19-es: ha nem adtál meg sehol kártyaadatot, meg paypalon keresztül sem vitted végig a fizetést, akkor elvileg nincs honnan levonják a pénzt.
okt. 19. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!