Miért nem enged be az Ügyfélkapu?
Figyelt kérdés
Csináltattam ügyfélkaput. Regisztráltam is, pontosan úgy, ahogyan azt elmondták, tehát email-t küldtek, azon keresztül pedig az ideiglenes kódot használva csináltam egy jelszót, valamit beírtam azt a felhasználónevet, amit megadtam az Okmányirodában. Mikor próbáltam belépni, nem működött, azt írta ki, hogy a jelszó vagy a felhasználónév nem megfelelő. Rányomtam arra a lehetőségre, hogy elfelejtettem jelszó, ezzel csináltam is új jelszót, viszont ezzel sem engedett be, szintén ugyanazzal a szöveggel. Valaki tudna segíteni?febr. 5. 18:05
1/2 anonim válasza:
Persze, van ugyfelszolgalat, ok tudnak segiteni. Fel is hivhatod oket (1848), vagy ott van a weboldalon a chat funkcio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!