Szakács végzettséggel 1 év gyakorlattal, inkább kisegítőként dolgoztam, mennyi eséllyel indulok Ausztriába? A nyelv nem megy nagyon, nem gondoltam, hogy szükség lesz rá.
Nem volt tervben a külföld, azért nem tanultam nyelvet.
A humoros menüsoros kommentelő humoros. Kiszophatod.
Ez vicc kategória ha itthon nem találsz munkát mint szakács akkor szerinted egy külföldi országban örülni fognak neked?
Konyhán amúgy se működik a demokrácia.
Egyszerű amúgy kapsz 5 fogásos menü sort időkeretet rá és csináld ha tudod maradhatsz ha nem viszlát.
en egyenesen imädom az ilyen minden nyelven nema kollegäkat, "mert en dolgozni megyek nem beszelgeti" es meg egy bankszämlät sem tud nyitni egyedül, de az orca hatalmas, hogy az ajton nem fer be csak lapjära...
Aki nemetül tud az meg pattanjon neki segiteni....
Amennyiben egyáltalán nem beszéled a nyelvet, nagyon alacsonyan fogod kezdeni.
Ugye még kell érteni a rendeléseket.
Azt tanácsolom, hogy online kezdd el a német nyelv tanulását. De vigyázat: az interneten a "Hochdeutsch"-" irodalmi német" van csak.
Ha már itt vagy, próbálj minél többet osztrákok között lenni.
" Mundart": akkora különbségek vannak a különböző régiók között, hogy nagyon sokáig meg sem fogod érteni,ha nem gyakorlod szorgalmasan azt a dialektust, ahol élsz/ dolgozol.
Sok szerencsét kívánok.
Alles gute und viel Glück 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!