Ahogy az első írja.
Tetszik, de az ismerőseim körében mindenkinek volt vele macera. Magamnak ezt a részét nem kívánom. Öt piercingem van jelenleg, és mind problémamentes.
3-as válaszoló - a két piercing nem tud összeakadni?
Milyen piercinggel a nyelves csók?
Nem hinném hogy összeakadna. Az ajkainkban nekem snakebites, neki labret van és az se okozott még problémát.
Amúgy a csók nagyon jó, de szerintem kevésbé érezni a piercinget mint amire számítasz :)
Szia!
Több mint tíz évig volt nyelvpiercingem. Egy ideig három is.
A szúrás simán kibírható lidokain nélkül is. A gyógyulás első 5 napja rossz csak, utána, ahogy a duzzanat lemegy, már semmi gond. Annyi, hogy rendszeresen kell öblögetni és akkor hamar gyógyul, macera nem lesz vele. Illetve néhány havonta érdemes kivenni és a golyókat fogkőmentesíteni, mert nála eléggé hamar kialakult rajta egy kis lerakódás.
A csók vele jó volt :) Akár ha a másiknak volt, akár mindkettőnknek.
Most csak azért nincs, mert kettévágattam a nyelvem.
Illetve orális játéknál nagyon jó tud lenni, de meg kell vele tanulni bánni.
Annyi, hogy érdemes nem olyan sokat játszani vele, nem a fogakhoz kocogtatni folyton, mert hajlamos a fogzománcot koptatni a fém golyós ékszer. Műanyag golyóval ilyen gond nincs.
Két piercing nem akad össze. Még az ajak karika piercinggel sem, max, ha direkt próbálod beakasztani.
Ha megunod és kiveszed, nem látni a nyomát.
Van még valami, amire kíváncsi lennél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!