Az USA-ban légipostával feladott, magyarországi címre küldött levelek tapasztalat szerint mennyi idő múlva érkeznek meg a címzetthez ?
Kösz a tömör és velős választ.
Kicsit bővebben ?
Ez volt a kifejtős válasz. :D
Annyit is írhattam volna, hogy "van".
Van a posták között nemzetközi megállapodás, szerződések, stb amik garantálják - elméletben - a levelek kézbesítését.
Nekem 5-10 nap (nap, nem munkanap!) szokott lenni mire megérkezik EU-ból, angliából a levélküldemény.
Ha nagyon biztosra akarsz menni akkor valamelyik profi futárcég szolgáltatását vedd igénybe. Persze annak meg ára van...
Igazad van, remélem nem fáradtál el nagyon abban, hogy egy helyett két egész szót is leírtál :- ))))
a kérdés első fele mégiscsak az volt, hogy az USA-ból mennyi idő alatt ide sima, avagy mezei légipostával feladott levél a személyes tapasznyalatok szerint.
AZ EU még egyelőre nem az USA része tudtommal, de de tegnap óta sok minden történhetett ebben a változó világban, nem voltam épp résen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!