Tudnátok mondani valami átlagos, általánosan szeretett cigaretta márkát?
Figyelt kérdés
Én nem cigizek, de gondoltam tartanék magamnál egy dobozzal, arra az esetre ha valaki próbálna kérni tőlem egy szálat. Szóval milyen átlagos, általánosan szeretett márka van most épp?febr. 2. 00:43
2/7 anonim válasza:
Ez nem márka függvénye. Aki dohányzik, az úgyis tudja, hogy mit szeret. Ha tényleg csak osztogatásra kell, akkor vegyél egy doboz kék Sopianae szivarkát, garantálom, hogy nem kér még egyet belőle az illető.:D Azért más választ is adok a kérdésre, nem létezik "általánosan szeretett" márka, ellenben ez nem is érdekli azt, aki esetleg le akar húzni cigivel. Vegyél egy doboz piros Marlborot, az elég általános.
3/7 anonim válasza:
Na ja. 2 zsatarmo szia van egy cigid? De jó nem baj ha kettöt veszek, cimbije is én se baj ha kettöt veszek?
4/7 anonim válasza:
Elég rossz ötlet, csak a cigányok fognak tőled folyamatosan kéregetni. De a kék szofi kék pall mall elég gyakori.
5/7 anonim válasza:
#4 Nem jártál még a Blahán.😂😂 Ott vannak magyar csövesek is, illetve ott tudnak a legjobban kiteljesedni a nemzetközi kapcsolatok. Nem beszélve a harmadik típusú találkozásokról, amikor annyira be van mindenezve az illető, hogy azt sem tudja, hogy épp melyik bolygón van.
6/7 anonim válasza:
Mások cigizését fizeted?
Kék multifilter, piros marlboroo, kék szofi, kék west
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!