Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha nem fizetek ki egy taxist,...

Ha nem fizetek ki egy taxist, vagy esetleg egy étteremben nem tudok fizetni. Mi történik?

Figyelt kérdés
Nem azért mert meg akarom csinálni csak mert már annyi mindenkit megkérdeztem de senki nem tudta.
2010. okt. 23. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendőrt hív.
2010. okt. 23. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
és a rendőr mit csinálna pl 2000 forint esetén? OO
2010. okt. 23. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha valakinél nincs annyi pénz akkor felhívja egy ismerősét, hogy vigyen neki külcsön pénzt.. vagyis én ezt csinálnám :D
2010. okt. 24. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:

A rendőr elkéri az adataidat, jegyzőkönyvet ír, amit aztán majd beküldenek a lakhelyed szerinti polgármesteri hivatalba, ahonnan majd kijön a fizetési felszólítás, ha nem fizetsz, köztartozásként behajtják.

De láttam már egyszerűsített eljárást is.

Kiskcsg diszkópatkány nem akart fizetni a taxisnak az meg 2x gyomronvágta egyszer állba aztán oldalbarúgta, hogy bezuhant az árokba...

2011. ápr. 25. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!