Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Még mindig keményen nyomatják...

Még mindig keményen nyomatják az mlm beetetést?

Figyelt kérdés

Jó ideje nem nézegettem az mlm biznisz témát de most a youtubon nézelődve találtam egy megint hihhetetlen és sikeres bizniszt 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=nFaJP9o_Agg

https://www.youtube.com/watch?v=Upk4X9c8WZU

Végre ide nem kell sok pénzt beletolni de kifelé ömlik ránk a zsé 😀

jan. 29. 00:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Durva, hogy legálisan megy az MLM... Keményen büntetném.
jan. 30. 17:21
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

Az MLM két részből áll:

1: Áru eladása. Ez legális, de ugye az egészek nem ez a lényege, hanem:

2: Emberek beszervezése. Ha a jövedelmed döntő része ebből van, AZ ILLEGÁLIS!!! És sajnos a legtöbb MLM-ben ez a lényeg.

jan. 30. 17:46
 13/26 anonim ***** válasza:
40%

Tévedsz,

1 a legtöbb MLM tiltja a termékek (viszont)eladását. A többségnek a megfelelő végzettsége sincs meg ahhoz, hogy ilyen termékeket forgalmazzon.

2. nem illegális. Ha illegális lenne, mindenki börtönben ülne, aki kapcsolatba kerül ezzel az üzlettel. Azonban, világszerte, elég sok bírósági per volt már, amelyek megvédve az MLM létjogosultságát, mind-mind nevetségessé tették a hozzád hasonló trollokat.

Egyébként az általad emlegetett "legtöbb MLM"-ben kizárólag jutalékos rendszer van, tehát megkereshető pénz kizárólag termékforgalom útján keletkezik (amit nem jóskapista ad el mariskanéninek jó drágán, hanem jóskapista elmeséli maiskanéninek, hogy mit tud a mai tudomány a termékek összetevőiről, s hogy hogyan lehet hozzájutni ezekhez a minőségi termékekhez, aztán mariskanéni közvetlenül a gyártó cégtől vásárolja meg, olcsóbban, többnyire nagykeráron, jóskapista pedig a cégtől megkapja mariskanéni vásárlásáért járó jutalékot, hisz megdolgozott érte).

jan. 30. 17:56
 14/26 anonim ***** válasza:
17%

"hozzád hasonló trollokat"

Ennyire kretén nem lehetsz.

De ha mégis, akkor talán olvasd el még egyszer, amit írtam, és nézd meg a PILÓTAJÁTÉK fogalmát.

A viszonteladásról is csak te beszéltél, miért hoztad szóba?

A "nagyker" árat meg talán hagyjuk... de még te is írod, hogy jutalék is van, akkor meg hol van a nagyker ár? Elárulom: kisker ár = nagyker ár + jutalék.

Az MLM-nek pedig a LÉNYEGE az (az ML, ha nem tudnád), hogy embereket szervezel be magad alá, és utánuk is jutalékot kapsz.

Még egyszer leírom, ha nem értetted volna: ez AKKOR illegális, ha magáért az emberért kapod a jutalékot, és nem mondjuk az áruért, amit ő eladott.

jan. 30. 19:16
 15/26 anonim ***** válasza:
24%

"ez AKKOR illegális, ha magáért az emberért kapod a jutalékot"

Látom, nem megy az olvasás-értelmezés. Egyetlen (komoly) MLM sem ad "az emberért" jutalékot.

Amelyik igen, az nem MLM, hanem pilótajáték.

Innentől csak hordod a homokot a sivatagba...

"Ennyire kretén nem lehetsz."

Valókban nem én vagyok az.

"A viszonteladásról is csak te beszéltél"

Nem, nem én beszéltem róla, te írtad itt:

"Az MLM két részből áll:

1: Áru eladása."

Ez ugye csakis viszonteladás lehet, hisz nem te vagy a gyártó.

"leírom, ha nem értetted volna"

A Holdról is jól láthatóan, itt nem én vagyok az, aki nem érti.

"A "nagyker" árat meg talán hagyjuk... de még te is írod, hogy jutalék is van, akkor meg hol van a nagyker ár? Elárulom: kisker ár = nagyker ár + jutalék."

Ebből látszik az, hogy a hagyományos kereskedelemmel sem vagy tisztában, nemcsak az MLM-mel.

Ugyanis, a hagyományos kereskedelemben is a gyártó és a fogyasztó között jellemzően van 2-5 különböző szintű (európai, országos, megyei stb.) nagyker, amelyeknek mindnek van egy-egy (vagy több) különböző nagykerára.

jan. 30. 19:47
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
5 ha gyorsan cserélődtek akkor nem volt idejük dolgozni már pedig ha nincs ideje valakinek dolgozni akkor pénze se lesz.
jan. 31. 06:21
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

" De az meg nehezen jön össze, ha nem ő indította "

Ha tudsz olyan lehetőséget ahol könnyen lesznek milliók akkor szólj mert az engem is érdekel.

jan. 31. 06:21
 18/26 anonim ***** válasza:
53%

" Csak az MLM még mindezek mellé kockázatos is. Nincs fix jövedelmed egy peták sem, nincs védőháló, sem táppénz, semmi. Teljesen ki vagy szolgáltatva a cégnek: azt csinálnak veled, amit akarnak."

Az MLM-et másod állásban érdemes elkezdeni és akkor nincs kockázat, van védőháló, táppénz, nyugdíj, meg minden más...

jan. 31. 06:24
 19/26 anonim ***** válasza:
41%
15 szerintem ott keveri össze a troll az egészet hogy egybenmossa a külső és belső fogyasztókat.
jan. 31. 06:27
 20/26 anonim ***** válasza:
52%

Ráadásul ennél bonyolultabb a helyzet mert egyes MLM-ekben hogy valaki jutalékot mennyit kap attól függ hogy mekkora a csoportja és hogy a vevő irányában hányan és milyen szerkezetben vannak alatta.

De ez nem minden emelemben vannak így így ezeket az emelemeket egybe mosni is ostobaság.

jan. 31. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!