Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vindtiden el adtam egy ruhat,...

Vindtiden el adtam egy ruhat, mar csak fel kell adnom, hogyan kell?

Figyelt kérdés
Kaptam egy szallitasi cimket, az az a vevo megvette nekem, de nem tudom hogyan kene fel adnom. Budapesten elek, es packet automatat kell keresnem, ahol fel tudom adni, nos itt olyanokat ir hogy ki kell nyomtatnom azt a cimket a packet eladoival de azt sem tudom hogyan kell?
2024. jan. 23. 15:47
 1/5 anonim válasza:
Nem automatát kell keresned, packeta automatába csak rendelni lehet, feladni nem. Packeta pontot keress, a weboldalukon fent van a térkép ahol tudsz keresni. Oda bebattyogsz a csomaggal és bemondod a feladási kódot amit emailben kaptál.
2024. jan. 23. 16:09
 2/5 anonim válasza:
+ lemaradt hogy nem kell nyomtatni, az appban hibásan van leírva. A packeta pontos eladó fogja neked kinyomtatni.
2024. jan. 23. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Becsomagolod szépen a dobozt, elmész a legközelebbi packeta feladási pontra, ott szólsz, hogy csomagot szeretnél feladni, kérik a kódot, te elmondod azt, amit emailben kaptál, nyomtatja a papírt, ráragasztják, te pedig mehetsz a dolgodra.
2024. jan. 23. 16:15
 4/5 anonim válasza:
0%
Automatába is fel tudod adni. Be kell kapcsolni bluetoth -t amikor ott vagy. Persze mehetsz packeta pontra is csak az üzlet nyitva tartásához kell igazodnod.
2024. jan. 23. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A vinteden keresztul nem lehet automataban feladni packeta csomagot!

Csak es kizarolag csomagponton, azt kell keresni.

Foxpostnal mar lehetne automatat hasznalni, packeta eseten valamiert sajnos nem, pedig jo lenne.

2024. jan. 23. 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!