PostPont használata?
Egy csomagot (történetesen egy telefont) postapontra rendeltem, mert nem volt más opció. Sosem használtam az automatat.
Ott lesz valaki, aki segít ezzel?
Megkapom e-mailben, hogy mikor van ott a csomagom?
Lehet készpénzzel fizetni? (400ezer forint)
Postaautomatát még nem próbáltam, de kb ugyanúgy megy, mint a Fosxpost, és a többi. Kapsz egy
- QR kódot, illetve egy sima számkódot.
- Odamész az automatához.
- Lehet ki kell választani, hogy "csomagátvétel", de ezt nem tudom biztosan.
- Ha van QR kód olvasó (kis pirosan világító lézerscanner), akkor tartsd oda a QR kódot. Ha nincs, vagy nem működik, akkor írd be kézzel a sima kódot.
- Ha fizetős, akkor bankkártyaterminálon tudsz fizetni, de ezt írni fogja.
- Ha kész, akkor kipattan a rekesz, kiveheted a csomagot, majd zárd vissza.
- Esetleg ha nem menne a gép, akkor fel kell hívni a postát.
Nem nagy ördöngösség, menni fog :)
Még nem kaptam meg az e-mailt, és nem tudtam, hogy mi lesz benne, ezért kérdeztem. :)
De köszönöm. :)
A postapont nem feltétlenül csak automata!
Automatánál nem lehet kp-val fizetni, csak kártyával. Senki nincs ott... pont ez a lényege az automatának.
Postapont lehet egy coop bolt, újságos, mol benzinkút, stb. Ezt azért csak tudod hogy melyik pontra rendelted nem? Neked kellett kiválasztani hogy melyik pontra rendeled a csomagot! Itt van ember aki odaadja a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!