Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » PostPont használata?

PostPont használata?

Figyelt kérdés

Egy csomagot (történetesen egy telefont) postapontra rendeltem, mert nem volt más opció. Sosem használtam az automatat.

Ott lesz valaki, aki segít ezzel?

Megkapom e-mailben, hogy mikor van ott a csomagom?

Lehet készpénzzel fizetni? (400ezer forint)

jan. 23. 09:03
 1/4 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Postaautomatát még nem próbáltam, de kb ugyanúgy megy, mint a Fosxpost, és a többi. Kapsz egy

- QR kódot, illetve egy sima számkódot.

- Odamész az automatához.

- Lehet ki kell választani, hogy "csomagátvétel", de ezt nem tudom biztosan.

- Ha van QR kód olvasó (kis pirosan világító lézerscanner), akkor tartsd oda a QR kódot. Ha nincs, vagy nem működik, akkor írd be kézzel a sima kódot.

- Ha fizetős, akkor bankkártyaterminálon tudsz fizetni, de ezt írni fogja.

- Ha kész, akkor kipattan a rekesz, kiveheted a csomagot, majd zárd vissza.

- Esetleg ha nem menne a gép, akkor fel kell hívni a postát.

Nem nagy ördöngösség, menni fog :)

jan. 23. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb. lepesrol lepesre leirjak a mail-ben hogy mit kell tenned.
jan. 23. 10:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Még nem kaptam meg az e-mailt, és nem tudtam, hogy mi lesz benne, ezért kérdeztem. :)

De köszönöm. :)

jan. 23. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A postapont nem feltétlenül csak automata!

Automatánál nem lehet kp-val fizetni, csak kártyával. Senki nincs ott... pont ez a lényege az automatának.

Postapont lehet egy coop bolt, újságos, mol benzinkút, stb. Ezt azért csak tudod hogy melyik pontra rendelted nem? Neked kellett kiválasztani hogy melyik pontra rendeled a csomagot! Itt van ember aki odaadja a csomagot.

jan. 23. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!