Erre mennyi esély volt?
Látni még nem láttam ilyet, téged sem látlak, de az első valaki vagy, akinél ilyenről tudhatok.
Ha valaminek nem 0% az esélye, akkor, előfordulhat. Nem cinizmus, matematikai tény, hogy te is egyike lettél azoknak, akik miatt nem 0% az esély.
A peteérés időpontjára alapozott naptár-módszer sem garantál 0% teherbeesési valószínűséget, és az esemény utáni tabletta sem szavatolja. A kettő együtt kisebb esélyt jelent a teherbeesésre, mint külön-külön bármelyik, de az sem 0%.
Bármekkora is az esély, egy személynél, egy alkalommal, csak vagy 0%, vagy 100% valósulhat meg.
Bocsáss meg nem tudok ìgy este szőveget értelmezni. Augusztus óta nyilván látnia kellett volna az orvosnak a terhességet és eldönteni, mi legyen a sorsa. Mi lett?
Az esély mindig megvan. Mi megszakítással védekezünk, mert sajnos nekem kisebb esélyem van a teherbeesésre, így nem félünk annyira. Egy tervezett babához majd kivizsgálások kellenek.
Gratulálok! :D A helyedben én is ezt tenném, akkor is ha nem könnyű. Nálam is szakadt ki az óvszer az akkor 2 hónapja párommal (most már 6) de nekem hatott az Escapelle.
Csodálatos dolog egy gyermek, ő lesz az életed értelme!
Igen, sajnos minden ilyen befolyásolhatja, nekem IBS-em van, sok hasmenéssel, nem szedhetek tablettát...
Viszont tenyleg szuperül döntöttel, kisfiú vagy kislány lesz, tudod már? :)
Én hülyeségem is, hogy nem olvastam utána, de az orvos azért kérdezhette volna, fene se gondolta.
Egyébként kisfiú🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!