Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire lehet jó?

Mennyire lehet jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma reggelire ettem 1 tányér zabkását és mivel Gyakorlaton leszek és délutános és csak 1 szünetem van ezért 1 teljes kiörlésű zsemle és 1 szelet csirkemell sonka ebéd - vacsora egybe mielőtt elindulok és éhes leszek lehet megeszek egy nexi hozzáadott cukor nélküli müzli szeletet súlyt szeretnék tartani nem tudom így mennyire lehet ez sok 16/L 52kg

Egyébként a lépés számom általában Gyakorlaton 14ezertől 18 ezerig van (Árufeltöltés)

2024. jan. 22. 07:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve csak vizet iszok
2024. jan. 22. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? 52 kg az nem a vilag vege, miert fogyozol ilyen extrem modon?
2024. jan. 22. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdés:mi a kérdés?
2024. jan. 22. 09:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló 160cm vagyok
2024. jan. 22. 09:59
 5/5 TappancsMancs ***** válasza:

Az nehéz munka amennyire tudom és annak megfelelően is kellene enni. Például egy sportoló sem ilyen extra kis kajával kalkulál naponta.

A tányér zabkása gondolom az a semmi de jó drága kis csomag tasakos, plusz akkor van

- egy zsömlés szendvics

és

- egy müzliszelet

A testsúly tartása azt jelenti, hogy a normál étkezést fogyasztjuk és plusz annyival többet amit fizikailag mozogtunk. Ez a súly megtartása. Amit írsz az szerintem még irodai ücsörgés mellett is kevés. Inkább tanácskozd meg egy dietetikussal, mert ez egészségtelen úgy minden szempontból (izomzat, belső szervek, stb).

2024. jan. 22. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!