Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Üdv. Telken, ahol csak...

Üdv. Telken, ahol csak műszakis lakókocsit lehet tàrolni, ki ès hogyan ellenőrzi azt? Köszönöm a vàlaszokat!

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a rendörség, és a rendszám alapján vissza tudják keresni
2024. jan. 21. 08:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Èpítèshatósàgi ügyből kifolyólag èrdekel a kèrdès. Az èpítèsi hatósàg azt mondja, ha rendszàmos, nem az ő hatàsköre. Akkor ki fogja ellenőrizni, hogy lejàrt e?!
2024. jan. 21. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A rendörség!
2024. jan. 21. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:

3.

Az csak a forgalomban, telken belül ők nem.

2024. jan. 21. 20:41
 5/9 anonim válasza:
100%

A hulladékgazdálkodási hatóság.

Nem járőröznek ilyesmiket keresve, bejelentésre viszont megjelennek. Elég egy gonosz szomszéd.

Volt nemrég egy ilyen ügy, nagy port vert fel. Youtubon egy vlogger arról készített sorozatot, hogyan hozza rendbe a lepukkant régi autókat. Nem roncsok voltak, bár rendszámuk nem volt, ki voltak vonva a forgalomból. 5-6 autó állt a kertjében, amikor kijöttek ellenőrizni. Egy néző nyomta fel a videók alapján.

Mindet el kellett vitetnie bontóba, komoly bírsággal fenyegették. Közben kiderült, hogy jogellenes volt, mert a járművek nem számítottak roncsnak, mert mindnek volt forgalmija. Ennek ellenére továbbra is büntetés fenyegeti s srácot, azt hiszem még folyik az eljárás.

MHvlog a címe.

2024. jan. 28. 01:30
 6/9 ha5ctx válasza:
100%

Takard le a rendszámot, vagy inkább vedd le.

Aztán agyaljon rajta aki akar, hogy az mi ott, és milyen a státusza! 😏😏😄

Hatóság (is!) csak az engedélyeddel mehet a telkedre, ha nincs megalapozott papír alapú indoka.

Ha meg van, és vaj van a füled mögött, akkor valaki be ment a telkedre kíváncsiskodni.

Kell tenni feljelentést ismeretlen tettes ellen.

Ha már "ők" így, akkor te is!!!!

2024. jan. 30. 11:39
 7/9 A kérdező kommentje:

6.

A szomszèd nagyon kívàncsi ès rosszindulatú, ezèrt kèrdeztem, ha vèletlenül elfelejtenèm 2 èvente a vizsgàt, ő tuti cselekedne. De levettem róla a rendszàmot, most vakargatja sztem a fejèt. Max ha nagyon nem nyugszik ès odaràngat a semmièrt, akkor zaklatàsèrt feljelentem.

2024. jan. 30. 13:21
 8/9 A kérdező kommentje:

5.

Minden èrvènyes az enyèmen, ebből nem lesz baj. Csak így èrtèkàllók, ha foglalkozva van velük. Tehàt bàrki feljelent, nem tud senki semmit tenni.

2024. jan. 30. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Hali, lett valami probléma a lakókocsiból?
dec. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!