Tényleg büdös vagyok, ha igen mitől?
Csak buszozás, munkába menet érzed, vagy máskor is, ha megizzadsz pl.?
Legjobb, ha olyantól kérdezed meg, aki biztos nem hazudik neked, hogy szimatoljon meg.
Öblítő is lehet ludas meg a parfümöd is akár.
Nos… ilyenkor a fül is lehet ludas.
Elég egy szelesebb idő vagy egy kis víz, ami benne marad, és ordenáré büdös lesz a váladék.
Ezt csak te érzed, viszont borzasztó. Mintha közvetlenül az agyadból jönne az áporodott szag.
Javaslom, hogy menj fül-orr-gégészhez, ahol speciális géppel leszívják.
Semmiképp ne olyanhoz menj, aki vízzel mosná a füledet, - ezt csak nyáron javaslom - mert ilyen hideg időben kezdődne elölről.
Szia, ha azt vetted észre, hogy pont az illatszerek, parfüm/dezodor használatával vagy büdös, és nélkülük nem, akkor bizony pont ezek a termékek okozzák.
Én is észrevettem, hogy sok dezodortól kimondottan büdös leszek, sokkal rosszabb, mint ha semmit nem használnék. A bennük lévő vegyi anyagok összekeverednek a bőröd természetes szagával, és az képez egy olyan elegyet, ami bizony rossz szagú lehet.
A parfümöknél ugyanez a helyzet, ha a bőrödre fújod közvetlen, és nem a ruhádra.
Azt kizártnak tartom, hogy a busznak köze van hozzá, hacsak nem szoktál csövesek ölébe ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!