Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon idegesít, hogy mindenki...

Nagyon idegesít, hogy mindenki másnak gondol, mint amilyen valójában vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az osztályban mindenki strébernek meg jókislánynak gondol, aki a humort hírből sem ismeri, és egyetlen rossz szótól összeomlik. Az az igazság, hogy épp az ellenkezője vagyok, csak épp nincs kedvük megismerni. Nem vagyok stréber; sosem tanulok, órán úgy-ahogy odafigyelek, mert a padtársamat nem bírom, és ez bőven elég nekem a négyes-ötöshöz. Nem vagyok az a típus, aki nem mer visszaszólni a tanárnak, vagy az ismerőseinek. Most is leszidott az ofő, és amikor visszaszóltam neki (tulajdonképpen rámutattam, mekkora baromságot mondott), mindenki csak néeztt, hogy mi volt ez. Pedig nálam ez megszokott, mindig is ilyen voltam. És annyira idegesített, hogy mindenki jött azzal, hogy nem gondolta volna rólam, mert olya visszafogott és félős vagyok. Ahha, persze;ha ők mondják... -.-' A humorérzékem nagyon jó, ezt a barátaim is igazolhatják. Ált. én vagyok a társaság lelke, akinek a viccein mindenki röhög. Csak egyesek azt hiszik, hogy amit én viccnek szánok, azt igazából komolyan gondoltam. Nem tudom értitek-e, mire gondolok. És még egy: tökéletesen el tudom viselni, ha beszólnak. Mindenki egy nyomi kis lúzernek hisz, csak mert képtelenek arra, hogy megismerjenek. A szüleim folyton veszekszenek, apum alkoholista, régebben verte anyumat is, meg minket is - szóval nyugodt szívvel el tudom viselni, ha valakinek nem vagyok szimpi. De ez, hogy így félreismernek. Azt hiszik, hogy nem tudok két szót szólni... Annyira idegesít. Mit tegyek, hogy rájöjjenek, milyen is vagyok? 10-én halt meg a mamám, és félek, hogy anyum újra megpróbál öngyilkos lenni - ez a stressz kikészít. Úgy érzem, mindjárt felrobbanok, és senki nem veszi észre. Utálok élni. Mama halála előtt még jól voltam, de most nagyon szar.

Remélem nem lett túl értelmetlen a leírásom.Köszönöm a segítséget előre is! 15L

2010. okt. 23. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
miért ismertek ennyire félre?
2010. okt. 23. 12:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert az osztálynak van egy magja, akik régóta ismerik egymást. Ők a bulizósabbak. Minden hétvégén piálnak, cigiznek, vizipipáznak. Értitek. Én meg teljesen egyedül érkeztem az osztályba (sőt az évfolyamba). Először egy olyan lánnyal ismerkedtem össze, aki tényleg stréber. Csakhogy nem volt senki más, akit ismertem volna, szóval az első pár hétben mindig vele voltam, de aztán sikerült tőle megszabadulnom, és megismernem a mostani barátaimat. Egyébként tavaly évvégén volt egy nagy vita az osztályban. Egy egyébként "menő" lányt kiközösítettek, mi pedig megvédtük. Tudtuk, hogy nem lesz nagy barátság, vagy ilyesmi, de az osztály azt hitte, hogy a csaj át tudott minket vágni. Csak egy ideig kellettünk neki - igazából kölcsönösen kihasználtuk egymást. De ez hosszú lenne. Szóval akkor is kis naívnak hittek minket, közbe meg pontosan tudtuk, mi a helyzet, és előnyt is kovácsoltunk belőle. de annyira okosnak hiszik magukat. :\
2010. okt. 23. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt én is utálom. Az iskola amibe járunk annyit tesz, hogy ülünk 1 padban. De komolyan mi mást lehetne ott csinálni? Oké nevetgélünk meg minden, de az nem azt jelenti, hogy mindenki olyan amilyen az iskolában, ez baromság.
2010. okt. 23. 12:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyszer volt egy csapatfeladat. 4-en votlunk, és egy közmondásról kellett fogalmazni egy történetet. Kb. az egészet én írtam meg, mert szeretek írni, erre mikor felolvasta az egyik lány, akit a tanár jelölt ki, akkor mindenkinek tetszett, csakhogy nem nekem gratuláltak, hanem annak, aki felolvasta, mert ő egy elég népszerű lány, kait mindenki kedvel. Én is kedvelem, mondta is, hogy nem ő írta, hanem leginkább én. Pff, azok a fejek, amiket vágtak. Legszivesebben mindet felképeltem volna. Elkezdték mondani, hogy "jajj nem is gondoltam volna, ügyes vagy". Nem kell mondani, tudom, hogy jól megy az írás. De mintha valami fogyatékos kisgyereknek mondanák. -.-
2010. okt. 23. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanígy van velem:S Ismerik egymást régebbről, és nem akarnak megismerni, pedig nekem is jó a humorom, meg így tudok jófej lenni, csak kicsit nehezebben nyílok meg. Soha nem hívnak sehova, mert az gondolják, hogy nem merném bevállalni. Jó nem cigizek, meg piázok de sokszor jártam régen bulikba, és mindig jól éreztük magunkat. És én is azt vettem észre, hogy nem is akarnak megismerni, és mivel én idegen vagyok számukra, viszont ők egymásnak nem, még ki is beszélnek :S
2010. okt. 23. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én meguntam ezt és csak hogy rámutassak, hogyan viselkednek elkezdtem én is lekezelően viselkedni, mára már kórosan megragadt bennem ez a személyiség és mindenféle hül*e hasonlattal jövök, meg idiótának nézek mindenkit mint Dr.House vagy mint Sherlock :D:D, Beszólok olyanoknak, akik kevésbé okosabban úgy, hogy ne értsék meg a beszólást, de a többi pár ember aki érti meg nevessen. Erre is képes vagyok, ki hitte volna mi?

Ez miatt már nem nagyon járok sehová, pedig sokan bírnak még így is..

2010. okt. 23. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát hallod, én nagyon bírlak Téged!!:D Intelligens lánynak tűnsz. Tudod mit? Szarjál rájuk! Te többre fogod vinni az életben az eszeddel, mint ők. Hagyd csak hadd becsüljenek csak alá, majd koppannak. Most még kis dolgokban, hogy rájönnek, hogy nem is vagy olyan nyommer, mint hiszik, de majd amikor a főnökük leszel.:P Jó, persze nem kell bosszút állni, de Te csak éld az életed. Tudom milyen, amikor beskatulyáznak, és akkor egyébként jófejnek tartanának, csak ott a hülye skatulya. Sz@rni kell rájuk, aki a borító alapján ítél, az egy láma.

Azt mondják, a siker titka, hogy:

1. nem mondjuk el amit tudunk

2. ...

:D Szóval az ő bajuk, ha alábecsülik az "ellenséget".;) Ja, és ne mutasd ki, ha idegesít, hogy nem értékelnek, mert azt észreveszik, de szerintem ilyeneket még be lehet iktatni, mint, hogy tudomásukra hozod, hogy igazából nem a menő csaj írta a zseniális fogalmazást, hanem Te.:D

19/L

2010. okt. 23. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:

ja, hogy nem is kell kicenzúrázni a "szar" szót XD

előző voltam:D bocsi

2010. okt. 23. 13:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem kell, az a magyar kultúra szerves része. (:

Amúgy nem szoktam ám idegrohamot kapni, csak ha már nagyon elegem van. Pont most tartok ott. Inkább nyugodtan kezelem őket, mondok valamit, amit tökéletesen félreértenek, én még nyomibbnak hisznek. Pedig nem kellene sokat gondolkozniuk, hogy észrevegyék, amit észre szeretnék vetetni velük.

Egyébként nem hiszem, hogy valaha is a főnökük lennék. Fogalmam sincs, mit szeretnék csinálni. :S A törit nagyon szeretem, talán lehetnék töritanár. De ahhoz nagyon sokat kell dolgoznom, és lehet, hogy már le is késtem róla. Közgazdaságot tanulok, másodikos vagyok. És igazából még ehhez sincs kedvem. Na jó, eltértem a témától.

2010. okt. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!