Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szólhatnak a szomszédok, ha...

Szólhatnak a szomszédok, ha hajnal fél 2kor megy a szárítógép?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Panelban szólhatnak a szomszédok, hogyha ilyenkor is megy a szárítógép?

Másnak a kutyája vasárnap reggel is ugat, akkor szólhatnak a gép miatt? Sajnos későn indítottam el és kb hajnal fél 5ig menni is fog, viszont a benne levő pulcsikon, nadrágokon a cipzár eléggé hangosan csattog a gépben. Ha esetleg szólnak, akkor érvelhetek a másik ember kutyájával?

2024. jan. 15. 01:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem érvelhetsz.

A másik ember fegyelmezze meg a kutyáját.

Te meg ne mossál éjszaka.

22.00 - 7.00 között csendrendelet van.

Állítsd a géped automata indításra, reggel 7-re.

2024. jan. 15. 01:45
 2/5 anonim ***** válasza:

A kutyával annyit lehet tenni, mint a baba sírással...

Az meg nem normális,aki éjjel mos, szárítgat.

2024. jan. 15. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy én itthon vagyok táppénzen, mert 35 hetes kismama vagyok és nappal szinte át alszom az egész napot és általában este 10kor állok neki az ilyeneknek, mert olyankor van rá energiám, illetve akkorra jön meg a kedvem. Világ életemben éjjeli ember voltam amikor más kel (reggel 5-6-7) én akkor fekszem le aludni és amikor más lefekszik (22-23-24) én akkor állok neki a napi teendőimnek. Eddig nem volt gond belőle mert kertes házban laktunk, viszont úgy alakult, hogy albérletbe kellett jönnünk panelba és kicsit tartok attól, hogy emiatt be fognak szólni. Pedig én sem szólok be nekik mikor délbe neki áll porszívózni a felettünk lakó és én akkor még bőven aludnék
2024. jan. 16. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyébként a kutyát el lehet hallgattatni egy elektromos nyakörvvel, ami megrázza, amikor ugat!

2024. jan. 16. 14:15
 5/5 anonim válasza:
Te jó isten milyen emberek vannak.... :D
2024. máj. 11. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!