Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a külömbség a PUNK és az...

Mi a külömbség a PUNK és az Anarchista-Punk között?

Figyelt kérdés
Mi a külömbség közöttük ? Mert pár punk banda pl: The Casualties,Dead Kennedy,Adicts egyik számában sem halottam az anarchia szót vagy arra utalást . Akkor most miröl szól és mi a külömbség a punk és az Anarchista-Punk között ? Részletesen írjátok le
2010. okt. 23. 07:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

igazábl ezen nicns mit részletezni:)

van apunk mint szubkultúra, és azon belül több csoporttra bomlottak. Az aranchista punk annyit jelent, hogy ők a punk szubkultúra azon tagjai akik anarchiát szeretnének. rendszerellenes punkok... ennyi. van még sokféle punk a világon nem mind anarchista, ezért különböztetjük meg őket így (bár tény hoyg a legelterjetebb az anarchista)

2010. okt. 23. 09:25
 2/14 anonim ***** válasza:

jav.: joh a rendszerellenes megnevezés nem volt megfelelő, mert túl átfogó:)

szval az minusz, de am ennyi. ők anarchisták, kész.

-első voltam

2010. okt. 23. 09:37
 3/14 A kérdező kommentje:
amit felsoroltam punk zenekarokat egyik számukban sem említik az anarchia szót. De mért nem ?
2010. okt. 23. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
semmi nincs. vannak olyan punkok akik azt hiszik mindent megtehetnek, az már régen több mint polgárpukkasztó lázadás. ők az anarchisták. akik meg nem törnek, zúznak, rombolnak, vernek halálra másokat azok meg a punkok. de ma már nem létezik a punk. sajnos. :/
2010. okt. 24. 14:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ez hülyeség, a törés zúzásnak köze nincs az anarchiához.

Az hogy miért nem említik... nem tudom. talán ennyire szélsőségesen nem akarnak politikai állásfoglalást vállalni, vagy talán csak önmagában rájöttem hogy erős szó az anarchia egy ilyen világban.

2010. okt. 24. 15:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
szomáliában anarchia van. ott tényleg az van. és ha az anarchia akkor ez mi?! semmi...
2010. okt. 25. 14:42
 7/14 anonim ***** válasza:

ki mondta hogyi tt bármi olyasmi van?

az anarcihsta punkok sem élnek anarchiában. csak szeretnének.

2010. okt. 25. 15:48
 8/14 anonim ***** válasza:
14:42-es vagyok. úgy értem hogy ha ott anarchia van,, akor valaki nincs tisztában az anarchia fogalmával... igen, nincs anachia itt... utolsó, igazad van!:wD
2010. okt. 25. 16:06
 9/14 anonim ***** válasza:
jajaja, sry értemmár.
2010. okt. 25. 16:07
 10/14 anonim ***** válasza:
semmi :P :D
2010. okt. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!