Itt már írt valaki Dr. Josef Mengeléről fan-fictiont?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 21:39
1/13 A kérdező kommentje:
Vagy ismertek valahonnan egyet esetleg? Előre is köszi.
2010. okt. 22. 21:48
2/13 anonim válasza:
Én már olvastam, csak angolul, (de ott a google fordító) ha még érdekel megadhatom.
3/13 A kérdező kommentje:
Az jó lenne köszi. Téged is érdekelnek az ilyesmik, hogy olvastad?
2010. nov. 26. 18:06
4/13 anonim válasza:
Szia!
Igen, engem is :) www.deviantart.com keress rá, ott van egy halom :) www.paulluvr.deviantart.com konkrétan őt tudom hogy írt/szokott írni. És téged Mengele érdekel vagy csak inkább a fanfic? :D
5/13 A kérdező kommentje:
Kösz az oldalt! Hát főként Mengele, bár régebben olvastam mást is. Csak az a baj, hogy nem tudok angolul, de majd megoldom webfordítóval.
2010. nov. 27. 13:56
6/13 anonim válasza:
Nincsmit! Engem is érdekel Mengele (amúgy én se tudok angolul csak fordítóval tudtam elolvasni)
Egyébként hány éves vagy? Vagy nem akarsz beszélgetni?:)
7/13 anonim válasza:
OFF:
Én is akartam már olvasni de nem is kerestem mert nem hittem volna hogy van aki írna róla. Megnézem azt az oldalt, kicsit még angolul is tudok.
8/13 anonim válasza:
Sziasztok. Lehet, hogy elég későn írok, látom 2010-es kérdés, de ha ezeket az oldalakat be tudnátok linkelni nekem , ahol olvastatok, vagy ahol találok ilyen témájú fan- fiction-ket, azt nagyon megköszönném!
9/13 A kérdező kommentje:
Írtam privátot :) Hát... lassan alapíthatunk egy Magyar Mengele Fanklubot.
2014. aug. 20. 16:44
10/13 anonim válasza:
hé, én támogatom az ötletet. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!