Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szólják le a tecktonik-o...

Miért szólják le a tecktonik-ok ilyen szinten?

Figyelt kérdés
Néztem a kérdéseket pl. hogy mi véleményetek a tecktonikról és kommentek 99.9% arról szól, hogy szar. Ilyeneket olvastam, hogy: "nálam olyan szinten van mint az emo" negatív értelemben természetesen. Én személy szerint utálom az emo-t mint a szart de viszont a tecktonik szerintem meg nem rossz. Amúgy közöm nincs az emo-hoz. Nem mindenki ilyen b@lfasz emos aki szereti a tecktonik-ot.Én vagyok az élő példa ! XD
2010. okt. 22. 21:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Meg amúgy a tck-s öltözködést leszarom meg a hajviseletet is. Engem csak a mozgás érdekel XD
2010. okt. 22. 21:34
 2/10 A kérdező kommentje:

Ja ! És a b..ikat is ledarálnám egy húsdarálóban.

Nem csak a emos bu..k tck-ok.

2010. okt. 22. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:

énnis igy vook! tökjó mozgásss! meg minden!

van pár linkem youtub-ról! (érdemes megnézni)!:D

http://www.youtube.com/watch?v=oV7KaTA_w34

http://www.youtube.com/watch?v=UbzYXWLVU3o

2010. okt. 22. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
2010. okt. 22. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
2010. okt. 22. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyrészt a zene sem tetszik, a mozgás, meg mintha idegrángás lenne. Ez csak egy vélemény, de nekem stílusilag sem jönnek be. De ha te elvárod, hogy ne szólják le a tecktonik stílust, akkor neked sem kellene szidnod az emo stílust, vagy a melegeket. Ugyanannyi támadás éri őket is, erre még te is..Egy emo stílusú miér ne szerethetné a tecktonikot? Ez elvileg nem stílushoz van kötve...
2010. okt. 23. 11:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindig az van hogy a tck az emo.
2010. okt. 23. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam, sajnállak ha ebből ennyit tudtál leszűrni. Akár egy punknak is tetszhet ez a mozgás(bár a zene miatt kizárt). Ez tánc, nem stílus, vagy életforma, ahogy te is mondod, hogy az öltözködés meg a haj nem tetszik.
2010. okt. 23. 12:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy ez tánc éppen ezért idegesít ha stílusnak nevezik.
2010. okt. 23. 12:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön, mert ezt én erre nem tudok úgy tekinteni, mint egy tánc. Tényleg olyan, mint ha epilepsziás rohama lenne. A hozzá tartozó hajviselettől és az öltözéktől pedig okádékom van, a fiúkon b**is.
2010. okt. 24. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!