Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam a tesómnak,...

Hogyan mondjam a tesómnak, hogy elfogadja a telefonomat? (lent folyt)

Figyelt kérdés
elég bonyolult:D na a tesóm mindig összetöri a telefonjait. és most is összetörte mert ideges volt, na mimdegy nem is ez a lényeg. anyu aztmondta ha tesómnak kell az én telefonom akkor vesz nekem egy újat. de tesómnak már nem akar venni mert úgyis összetöri.:\ és a tesóm, ha ezt tudja akkor nem kell neki a telóm még ingyen sem. szóval hogy mondjam meg neki? xddd nemtudom rendesen megfogalmazni:D bocsi
2010. okt. 22. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

akkor add neki oda a telefonod azzal, hogy majd te veszel magadnak egy újat (és nem az anyud)

így szerinted elfogja fogadni?

2010. okt. 22. 15:11
 12/14 A kérdező kommentje:
nemtudom. mert tudja, h telóra nincs pénzem:D
2010. okt. 22. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem add oda a tesódnak a telefont (még ha nem is fogadja el) mondd el neki, hogy te kapsz egy új telefont és mivel mondtad, hogy nemfogadja el akkor mond neki, hogyha hiányozni fog neki a telefon akkor csak szóljon és oda adod neki a (volt) telefonod

ha ez sem segít akkor szerintem egyikötöknek sem lesz új telója :/

2010. okt. 22. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tesód vegyen magának saját telót, a tiedet meg add el, és az árából meg egy kis zsebpénzből tudsz venni magadnak csili-vili érintőképernyőst. Esetleg vállalhatnál egy kis munkát, hogy ne anyádat nyaggasd miatta. Bár, ha anyagilag ilyen jól álltok, hogy ennyi telefon fogy, meg hogy a 20 éves tesódnak sincs ennyi esze, hogy becsülje a dolgait, akkor azt csinálsz, amit akarsz.
2010. okt. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!