Tudnátok esetleg olyan linkeket adni amelyek a Viadukt(1983) filmet elemzi és annak a hitelességét?
Figyelt kérdés
Kellene egy fogalmazást irnom erről a filmről. Már megnéztem de arra a kérdésre hogy mi nem hiteles, arra alig tudok írni. Kerestem a neten róla kritikákat, de eddig alig találtam használhatót. Tudtok nekem mondani olyan részeket, amelyek nem hitelesek? Vagy tudtok linkeket küldeni?jan. 1. 00:28
1/1 anonim válasza:
v.ö.: (ez utóbbi Wiki cikk egészen pontos).
Annyi kiegészítés, hogy ekrazitot használt. És volt valami köze valami bánya válalkozáshoz és onnan szerezte az ekrazitot. És ez is az egyik nyom volt ami alapján nagoyn gyorsan megtalálták (meg ha jól emlékszem a nadrágján is voltak ekrazit maradványok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!