Hol lehet törölni az EMAG-nál létrehozott felhasználói fiókot?
Figyelt kérdés
Már hetek óta küzdök, hogy töröljem felhasználói fiókomat, de sehol nem találom, hogy hol lehet. Írtam az info@emag.hu -ra is és semmi reakció. Továbbra is él a fiókom. Tudna valaki segíteni?2023. dec. 31. 20:55
1/4 Jól van ez így? válasza:
Pl.: Az app-ban a Fiókom/A fiók beállításai/Fiók törlése.
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem töltöttem le az app-ot, laptopról regisztráltam. Nem szeretem a telefonomat ilyen app-okkal telerakni.
Más opció nincs?
2024. jan. 1. 14:00
3/4 Hova gondolsz válasza:
Látom, hogy nem mai a kérdés, de hátha még segít.
Ha azóta nem sikerült törölni a regisztrációd, írj egy határozott hangvételű levelet az ügyfélszolgálatnak.
Nekem kb. két hét múlva írtak valamit, hogy más címen kell ezt kérni, meg is adták az elérhetőséget, és nagyjából újabb két hét múlva értesítettek, hogy töröltek az adatbázisból.
Sajnos a másik cím, ahol törölni tudnak, már nincs meg.
4/4 A kérdező kommentje:
3# Köszönöm a tanácsot, bizony még aktuális. Írtam egy jogszabályra hivatkozó határozott hangvételű levelet, most várom a választ.
Köszönöm a tippet.
2024. jan. 28. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!