Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Győrben mely cègek adnak...

Győrben mely cègek adnak szállást ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Munkaváltáson gondolkodom , tudnátok olyan Gy-M-S / K-E- Megyei , bár elsősorban Győr környéki cègeket ajánlani , akik (közvetítő nèlkül ) a munka mellè biztosítanak szállást , ès nem lehetetlen bekerülni ? Munka típusa mindegy , a lényeg, hogy közvetítőkkel nincs jó tapasztalatom ilyen tèren , így inkább megpróbálnák belsősnek jelentkezni . (Maximum , ha biztos jó és saját tapasztalatod van valami közvetítővel ès megosztanád, azt is megköszönném, mert lehet csak én vagyok a bèna és választok rosszul ) Előre is köszönöm!

2023. dec. 31. 18:50
 1/1 anonim válasza:

WKW cég a külföldi(szerb) dolgozóknak adott ingyen szállást. 1 éve dolgoztam ott. Valószínűleg most is adnak, mert a szerbek még mindig ott vannak.

3 műszak, br 300 volt akkor a fizu. Csak akkor menj oda, ha férfi vagy és könnyen barátkozol, nem zavar, hogy kibeszélnek és hogy van akinek bármit lehet.

Nekem nőként ott nehéz volt érvényesülni...

2024. jan. 29. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!