Kivel történt ilyen?? Nem találtam itthon elemet. Elmentem venni, 400 forintért. Naná, utána meglett itthon is. Buktatok így már el pénzt?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 17:21
1/11 anonim válasza:
Legközelebb nem kell elemet venned.
2/11 anonim válasza:
Nem találtam itthon a kocsimat hát elmentem venni másikat.
Mire hazaértem az asszony vissszahozta.
Sose buktam még így el 10 millát...
3/11 anonim válasza:
Nem buktad el a pénzt, az elem attól még megvan.
4/11 anonim válasza:
Nem találtam itthon házat. Vettem egyet. Hazajöttem és erre bumm, ott a ház mégis... most mit csináljak a másikkal?
6/11 anonim válasza:
Nem találtam itthon bort. Elmentem venni, 400 forintért. Naná, utána meglett itthon is. Megittam hát mindkettőt.
7/11 anonim válasza:
Nem találtam a feleségem. Elmentem venni egyet. Mire hazaértem, kiderült, már van négyszáz.
8/11 anonim válasza:
Igen, pont a héten nem vittem töltőkábett a telefonomhoz a munkahelyemre. A szünetben vettem kábelt a közeli kínai boltban, erre mikor visszamentem a táskám kis cipzáros zsebében találtam egy kis kábelt, amit egy korábban vett fülhallgatóhoz kaptam és ki se bontottam. De legalább mostmár van egy +kábelem
9/11 anonim válasza:
Értelmetlen és buta kérdés, ezt inkább a poén kategóriába kellett volna kiírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!