Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jövő évtől szándékozok kimenni...

Tibor1998 kérdése:

Jövő évtől szándékozok kimenni Németországba dolgozni Milyen élelmiszert érdemes Magyarországon venni hogy egy egész hónapra elég legyen?? Vagy ezt lehetetlen kivitelezni?

Figyelt kérdés
Értelmes vaszokat előre is köszönöm

2023. dec. 26. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

> "Jobb minőségben" Röhög a vakbelem. Életemben nem kaptam még gyomorrontást, ott sikerült.

> Lehet, hogy egyszer kaptál egy gyomorrontást. Na és. Ez kb. semmit nem jelent. Ellenben ha megnézed például, hány százalék húst tartalmaz egy német felvágott meg egy magyar, megérted. Vagy nem, mert nem is akarod.

> a magyar termékeket sok német keresi

> Ez marhaság, szemen szedett hazugság. Egész egyszerűen nem igaz így ebben a formában.

> még a hentesüzlet alkalmazottai mondják nekem ha magyarban járok vigyek nekik magyar hentesárut.

> Ez már hihetőbb. Nincs is benne semmi meglepő, hiszen különböző kultúra, különböző hagyományok, különböző konyha. Mindkét ország élelmiszerkínálatában van olyan, amit kérnek tőlem ismerősök, ha megyek. Ez azonban nem jelent jobb minőséget...

> Úgyhogy el lehet gondolkodni akiknek nincs németországi tapasztalata hogy milyen alapon nézi le a magyar termékeket.

> Ezt úgy érted, hogy én, aki tizennyolc éve élek Németországban, lenézhetem a magyar termékeket?

> De már drágul ott is minden.

> Nem mondod. Inflációról hallottál már? És arról, hogy Magyarországon kicsit magasabb...?

okt. 5. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:
30%
Éljél ott. sok sikert!
okt. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!