Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem találom ezt a zenét, imádom?

Nem találom ezt a zenét, imádom?

Figyelt kérdés

Van egy szám amit 8 éve keresekn hátha ti rájöttök bár minimálisat tudok rola?

A szám cime sputnik vagy valami hasonló, azt elöadot nem tudom.

kissé lassu zene,szöveg nélkül,nagyon nyugtató zene különbözö rádiokon is szokták játszani bár ritkán.

Kerestem a youtubon de semmi.tudtok rola valamit?

köszi aki válaszol,

2010. okt. 22. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Mike Olfield ilyen beállítottságú. Keresd a számai között, hátha megtalálod.
2010. okt. 22. 00:20
 2/7 A kérdező kommentje:
hasonlo a régi delta számra.legalábbis a hangszer amivel játszák.remélem igy segitettem
2010. okt. 22. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Mike Olfeid delta, vagy Vangelis delta. Beírod a googliba hátha, de így írd be.Várom visszajelzésedet. Én Mike Olfeidra gondolok. .
2010. okt. 22. 01:12
 4/7 A kérdező kommentje:

régen ment a mtv1-en vagy a dunán a delta,nem tudom hogy emlékszel-e.hasonlo ahoz.

de keresem most is

2010. okt. 22. 01:17
 5/7 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy vangelis lesz.most nézem a számjait nagyon hasonloak mint amit keresek
2010. okt. 22. 01:28
 6/7 anonim ***** válasza:
2010. okt. 22. 10:49
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok! A kérdező ismerösöm ( nővérem)... a zenét keresem én is régóta, címet én sem tudok...

csináltam egy olyat hogy amit tudok, felfütyültem telóra, és aki megtenné töltse le és hallgassa meg...aki ismeri a számot az sztem ráismer, és tud nekünk segíteni..

a szám itt letölthető:

előre is köszönöm:)

Üdv

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. okt. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!