Minek írogatnak ki MSN-re egyesek ilyeneket hogy: fürdök, vacsorázok, eszek, iszok, szarok, önkielégítek, stb?
Figyelt kérdés
tiszta szégyen
kinek mi köze hozzá hogy épp mit csinál, ha már egyszer nincs gép előtt
2010. okt. 21. 20:21
1/5 anonim válasza:
xDD önkielégítek ezt kiírom mostantól:D pl. kiírja,h szarik az 5 -10 perc (ha nem olvas újságot) fürik: 10-30 perc tanul 1-2 óra stb. vacsizik az se több sztem fél óránál:D szóval nem mind,h milyen hosszú időre tűnik el..:D meg jó figyelemfelkeltőnek XYZ{ önkielégít,majd jön ^^}
2/5 General válasza:
Lehet ugye, hogy nem neked írják ki, hanem valaki másnak szánják...
3/5 anonim válasza:
Én pl. konkrétan azért írtam ki, hogy lent, fent, konyhába, gyerekszobába, stb. mert az unokaöcsém is kiírta, és megtetszett :)
4/5 A kérdező kommentje:
20:41-es
Ha csak egyvalakinek szánja, ne úgy csinálja hogy végül mindenki tudjon róla.
Mert ha pl: ha a barátnőmtől megkérdezem hogy nincs e kedve hancúrozni, azt nem ordibálva teszem meg az utcán.
2010. okt. 21. 21:12
5/5 anonim válasza:
sztem meg inkább ne foglalkozz ezzel,ha zavar ne nézz oda xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!