Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Filc anyagból készíthetek táskát?

Filc anyagból készíthetek táskát?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 12:14
 1/5 TappancsMancs ***** válasza:
Hát a bolti nemez vagy filc azért nem annyira erős szerintem. De nézd meg, hogy kézben milyennek tűnik. Illetve hozzáigazíthatod a táska méretét a becsült erősségéhez, de egy nagy teherbírású hátizsákhoz szerintem nem kapsz elég vaskos anyagot. Kalapot, csizmát és egyebeket készítettek belőle, csak azok jóval minőségibb és erősebb anyagok is voltak.
2023. dec. 16. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha kellő vastagságú és kap egy kis extra kezelést, igen, lehet táskát készíteni belőle.

Viszont: nem vízálló, könnyen piszkolódik, a tisztítása necces.

(amennyiben nem kap extra kezelést, viszont a színtelen kétkomponensű szilikon nem olcsó)

2023. dec. 17. 01:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a piszkolódásra nem is gondoltam.

Van a filchez hasonló anyag? Még csak most tervezek megtanulni varrni, úgyhogy nem vagyok képben. Egyébként ismertek jó oldalt, ahol erről van szó?

2023. dec. 17. 12:35
 4/5 TappancsMancs ***** válasza:
Neten rengeteg varrós blog van képekkel és a Youtubeon is van sok videó.
2023. dec. 17. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért kérdeztem hogy van-e, ami kifejezetten jó
2023. dec. 17. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!